FRED (Den Haag): open voor afhalen
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: open voor afhalen
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
3 oktober - Centrum (Den Haag)

Mylo Freeman

Mylo Freeman
Mylo Freeman
Maakster prentenboek Kinderboekenweek
Zaterdag 3 oktober 2020 11:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, reserveren verplicht
Leeftijdsindicatie: vanaf 2 jaar

Op zaterdag 3 oktober is Mylo Freeman om 11:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Zij komt over haar Kinderboekenweek-prentenboek Tweeling vertellen! Aansluitend zal zij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Wilt u toch graag komen? Vul dan het aanmeldformulier in, dan plaatsen we u op een wachtlijst. U ontvangt een bevestiging hiervan. Mocht er tóch plek zijn, dan informeren we u daar uiteraard zo snel mogelijk over.

Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan hier uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!


Tweeling
Robbie en Roef doen het liefst alles samen, dragen altijd dezelfde kleren en zijn allebei gek op ridders. Ze voelen zich helemaal een tweeling! Wanneer ze verkleed naar school mogen komen, hoeven ze niet lang na te denken: zij gaan natuurlijk allebei als ridder.

Als ze na school een zandkasteel bouwen, pakt een meisje het schepje van Robbie af. Roef zegt dat ze dat niet moet doen. Maar even later doet ze het wéér! Dan blijkt het niet één meisje te zijn, maar twee. Ze zien er precies hetzelfde uit. En zij beweren een ECHTE tweeling te zijn…

Kinderboekenweek 2020: En toen?
Lijkt het jou leuk om met een tijdmachine naar vroeger te reizen? We hebben nieuws voor je: dat kan. Tijdmachines bestaan allang en we noemen ze boeken! Tijdens de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) reizen we met z'n allen naar het verleden. Alle vier de winkels van Paagman staan vol met boeken waarin vroegere tijden een rol spelen. En we organiseren allemaal leuke activiteiten, dus kom langs! Zie hier het volledige programma. 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...