FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
4 juni - Online

Nancy Olthoff

Nancy Olthoff
Boekpresentatie Nancy Olthoff
Online interview door Jean-Pierre Geelen
Donderdag 4 juni 2020 16:00 uur
MELD U AAN EN DOE (GRATIS) MEE!

Op donderdag 4 juni is Nancy Olthoff om 16:00 uur te gast bij Paagman Centrum. Zij zal haar boek De achtbaantester presenteren en geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Aansluitend zal zij signeren. Meld u aan via het aanmeldformulier en u ontvangt op donderdag 4 juni een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.

>>> BESTEL HIER EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR <<<

De achtbaantester

Herman van Dusselen, 32 jaar, is ‘een beetje anders’. Althans, dat zeggen de mensen om hem heen. Herman speelt met knikkers, maakt het huis grondig schoon en houdt zich vast aan wat hij kent. Pijnlijke herinneringen aan vroeger duwt hij weg. Dat verandert als hij Jeanette ontmoet in een pretpark. De liefde voor de flamboyante suikerspinnenverkoopster drijft hem uit zijn comfortzone en legt oude wonden genadeloos bloot. Voor het eerst wordt Herman uitgedaagd de wereld buiten zijn vertrouwde knikkerkamer te ontdekken. Waagt Herman zich aan het leven, of blijft hij zich krampachtig vasthouden aan het verleden? De hartverwarmende en ontroerende roman De achtbaantester is een tragikomisch verhaal over rouwverwerking, anders zijn en loslaten.

Spelregels: Hoe werkt het?
- U kunt het evenement bijwonen via ZOOM. Als u zich aanmeldt via het aanmeldformulier krijgt u op donderdagochtend 4 juni een informatiemail met daarin de link om het interview te volgen en verdere informatie.
- Log uiterlijk een kwartier van tevoren (dus 4 juni om 15:45 uur) in. Dan kunnen we testen of alles werkt!
- Uw geluid staat automatisch op mute, de moderator kan uw geluid aanzetten. De moderator bepaalt dus wie er aan het woord is.
- U kunt in het ZOOM-scherm kiezen voor de optie "Raise Hand". De moderator kan dan uw geluid aanzetten zodat u iets kunt vragen/zeggen.
- U kunt tijdens de meeting ook chatten, dat kan met personen of algemeen tegen iedereen.
- Geïnteresseerden die niet deelnemen aan de meeting kunnen een grotere livestream volgen via: StoreZender en onze Facebookpagina.

De webinar zal zo'n 45 minuten duren en na het interview zal Nancy Olthoff signeren. U kunt via onze website een gesigneerd exemplaar bestellen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...