FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
7 juli - Fred (Den Haag)

Naomi van As

Naomi van As
Naomi van As
Persconferentie en signeren
Zaterdag 7 juli 2018 13:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Leeftijdsindicatie vanaf 6 jaar
Toegang gratis, graag aanmelden
Zaterdag 7 juli is Naomi van As om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van haar boek Hockey met Naomi geeft zij een heuse persconferentie waarbij jullie de journalist zijn! Natuurlijk zal Naomi ook een handtekening in haar boek zetten en is er een mogelijkheid om met haar op de foto te gaan.

Een persconferentie is een bijeenkomst waar journalisten over een bepaald onderwerp vragen kunnen stellen. Tijdens de persconferentie met Naomi van As zijn de kinderen, jij dus, de journalist en kunnen alle vragen over hockey worden gesteld. Bedenk dus wat jij altijd al van Naomi hebt willen weten en wie weet mag jij hem zelf stellen!

Hockey met Naomi
In haar boek gaat Naomi van As in op alle aspecten die hockey zo leuk maken, geeft zij tips en deelt ze haar ervaringen op en om het veld. Ze put hierbij uit haar lange (inter)nationale carrière.
Wat moet je weten als je erover nadenkt om te gaan hockeyen? Welke oefeningen zijn geschikt als warming-up? Hoe word je beter? Hoe gaat het als je op topniveau speelt? Wat zijn Naomi’s beste passeerbewegingen? Hoe bereid je je goed voor op een wedstrijd? Hoe ziet het leven als profhockeyer eruit?


 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...