FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
9 oktober - Fred (Den Haag)

Natascha Stenvert

Natascha Stenvert
Natascha Stenvert
Prentenboek Kinderboekenweek
Woensdag 9 oktober 2019 13:30 uur
Vestiging Fred (Den Haag)
Leeftijdsindicatie: vanaf 3 jaar
Toegang gratis, graag aanmelden

Natascha Stenvert heeft de prentenboeken over André het astronautje geïllustreerd. Speciaal voor de Kinderboekenweek maakte André Kuipers samen met Natascha Stenvert het boek André het astronautje, op zoek naar Laika. Op woensdag 9 oktober 13:30 uur komt Natascha Stenvert tekenen en voorlezen bij Paagman Fred!

André het astronautje, op zoek naar Laika
Help! Laika is er met een raket vandoor! Vinden André het astronautje en Valentina hun liefste hond ooit terug in dat grote heelal? Hoe komen ze daar eigenlijk zonder raket? Samen met Astromuis bedenkt het duo een slim plan waarvan niet alleen Laika heel blij zal worden…

Kinderboekenweek 2019: Reis mee!
Wat is het snelste voertuig ter wereld? Een straaljager? Een raket? Welnee, een boek! Want als je leest, dan reis je – flits! – in een paar seconden naar een andere wereld. De Kinderboekenweek (2 t/m 13 oktober 2019), die voor de 65ste keer wordt georganiseerd, gaat over boeken waarin vliegtuigen, treinen, tractors, fietsen, auto’s en andere voertuigen een grote rol spelen. Tijdens de Kinderboekenweek kan je je laten vervoeren, want dat is precies waar het deze 10 dagen over gaat. Van 2 tot en met 13 oktober staan de winkels van Paagman vol met boeken waarin vervoer en reizen een rol spelen. En we organiseren allemaal hartstikke leuke activiteiten. Dus kom maar langs! Zie hier het volledige programma.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...