FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 17:00 uur

Nationale Voorleesdagen

25 januari t/m 4 februari 2023
Voorlezen maakt je leuker! Baby’s, peuters en kleuters die regelmatig worden voorgelezen ontwikkelen een voorsprong in de taalontwikkeling. Naast een goede woordenschat ontwikkelen kinderen ook hun mondelinge taalvaardigheid en  maken ze kennis met taal die afwijkt van de dagelijkse taal, zogenaamde 'boekentaal'. Daarnaast helpt interactief voorlezen (gesprekjes over het onderwerp van het boek) ook stimulerend. Het is dus heel belangrijk om kinderen vanaf jongs af aan te laten ervaren hoe ontzettend leuk voorlezen is. De Nationale Voorleesdagen stimuleren (groot)ouders, pedagogisch medewerkers en leerkrachten om dagelijks voor te lezen.

Prentenboek van het jaar

Ieder jaar wordt er ook een Prentenboek van het jaar gekozen, in 2023 is het Prentenboek van het jaar: Maximiliaan Modderman geeft een feestje. Een uitbundig en herkenbaar verhaal voor alle kinderen die er weleens een puinhoop van maken. Verkijgbaar voor slecht €5,75 tijdens de Nationale Voorleesdagen 2023.

Liedje

Zing mee met 3 leuke kinderliedjes passend bij het prentenboek. Een feestje om naar te luisteren! Luister hier naar de liedjes

Voorlezen wordt een feest!

Met deze do’s en don’ts weten we zeker dat voorlezen voor iedereen een fijne ervaring wordt! Lees verder

Kleurplaat

Geef kleur aan het modderfeestje van Max en zijn vriendjes! Klik hier voor de kleurplaat

Tips Nationale Voorleesdagen bij Paagman.nl

12 ARTIKELEN
Hide filter Auteur
Meer Minder
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Hide filter Serie
Meer Minder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...