FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
19 september

Nhung Dam

Nhung Dam
Nhung Dam & Erik van Muiswinkel
Interview door Arjan Peters
Dinsdag 19 september 2017 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden
Op dinsdag 19 september wordt Nhung Dam om 19:00 uur geïnterviewd door Arjan Peters over haar boek Duizend Vaders in Paagman op de Frederik Hendriklaan. Erik van Muiswinkel zal als speciale gast aan tafel aanschuiven.

Duizend Vaders
In een afgelegen dorp aan de rand van de wereld probeert een Vietnamese familie te overleven. Als bootvluchtelingen werden ze door een noordelijk vrachtschip uit het water gevist en in een voor hen onbekend ijskoud land geplaatst. Als de vader op een dag onaangekondigd vertrekt, zit de Chinese maffia het achtergebleven gezin op de huid. De elfjarige dochter raakt bekneld tussen de totale wanhoop van haar moeder en de gekte van de omgeving vol vreemden. Het enige wat ze heeft in een wereld vol hoeren, tandpastaverkopers en gokverslaafden is haar rijke verbeelding. Duizend vaders is een ontwapenend verhaal, even zuiver als tragisch. Geschreven met lichte toets en volkomen dichtbij.

Nhung Dam
Nhung Dam (1984) ging na haar studie psychologie naar de Amsterdamse Toneelschool. Ze is actrice en theatermaakster. Ze schreef diverse toneelstukken, die vertaald zijn naar het Duits en Engels.


 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...