FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 21:00 uur
Archief
7 juli - Delft

Nicci French

Nicci French
Nicci French
Meet & greet
Zondag 7 juli 2019 15:30 uur
Paagman vestiging Delft
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zondag 7 juli is het thrillerechtpaar Nicci French om 15:30 uur te gast bij Paagman Delft (Choorstraat 1, Delft). Zij zullen die dag hun nieuwste thriller Huis vol leugens  - en uiteraard al hun eerdere werk - signeren.

Huis vol leugens
Huis vol leugens
is de nieuwste literaire thriller van Nicci French, hun eerste boek na de veelbekroonde Frieda Klein-serie. De vijfenveertigjarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Ze spreken regelmatig af in zijn pied-à-terre in Londen. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar het appartement moet komen en ze treft daar haar minnaar dood aan; zijn schedel is ingeslagen. In paniek begaat ze een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon, zodat het lijkt alsof ze er nooit geweest is. Ze wil niet dat haar affaire aan het licht komt. Maar daarna heeft ze geen keus: ze moet blijven liegen. Tegen haar gezin, haar collega’s en haar vrienden. En dan blijkt dat iedereen wel iets te verbergen heeft…

Nicci French
Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard (1958) en Sean French (1959) schuil. Het echtpaar is wereldberoemd om hun psychologische thrillers, waarvan hun bekendste werk de achtdelige reeks met psychoanalytica Frieda Klein in de hoofdrol is. Het schrijversechtpaar werkt los van elkaar tijdens het schrijven. Eén van hen begint met een hoofdstuk dat vervolgens door de ander bewerkt wordt. Zij bewerken elk hoofdstuk om de beurt net zolang totdat hun persoonlijke stijlen uitgewist zijn en er een derde stem ontstaat: de stem van Nicci French.

 

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...