FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
3 juni - Mall of the Netherlands

Nick Toet

Nick Toet
Nick Toet
Meet & greet en signeren
Zaterdag 3 juni 2023 13:00 uur
Paagman vestiging Mall of the Netherlands

Wauw! Nick Toet komt naar de Mall of the Netherlands! Op zaterdag 3 juni is Nick Toet om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam) voor een meet & greet en om zijn boek BBQ-en met Nick te signeren. Kom jij ook?

Aanmelden
De signeersessie van Nick Toet is gratis toegankelijk. Bij aankomst kun je aansluiten in de rij om jouw boek te laten signeren. Wel vragen wij je om je aan te melden, zodat wij hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen.

BBQ-en met Nick
BBQ's zijn net mensen. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. De een ziet er mooi uit en de ander heeft meer inhoud en een leuke persoonlijkheid. Ik ben geen pitmaster of BBQ-expert, er zijn professionals die er veel beter in zijn dan ik. Al kunnen zij het waarschijnlijk ook beter dan jij. Dus pak mijn hand. Laten we samen ontdekken wat voor lekker vreten we allemaal kunnen maken op die BBQ die in je achtertuin of op je balkon staat.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kun je het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier zie je het actuele aanbod van titels die je kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in jouw winkelmand en doorloop de stappen om jouw bestelling te plaatsen.
* Kies je voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om jouw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst een tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor jou gesigneerd wordt, kan het boek pas na 3 juni uitgeleverd worden. Nick Toet zal het boek op die datum signeren en jij haalt het boek dan op een later moment - wanneer het jou uitkomt - op bij Paagman, of je laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...