FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
22 mei

Nick & Simon

Nick & Simon
Nick & Simon
signeren
Zondag 22 mei 15:00 uur
Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden

Ontmoet Nick & Simon bij Paagman! Op zondag 22 mei vanaf 15:00 uur zijn zij aanwezig in Paagman vestiging Centrum op Lange Poten 41. Zij signeren hun biografie 10 jaar Nick en Simon.

10 jaar Nick en Simon
In 2016 is het tien jaar dat Nick & Simon met groot succes aan de weg timmeren in de Nederlandse muziekwereld. Het Volendamse duo ontving sinds hun start in 2006 veel gouden, platina en multiplatina platen en scoorden de ene hit na de andere, waaronder Pak maar m’n hand, Rosanne en Kijk omhoog. Ook zijn ze graag geziene gasten op tv (o.a. in Gewoon Jan Smit, The Voice Kids, The Voice of Holland en Lekker Nederlands, De zomer voorbij). In 2015 zijn ze door 100% NL voor de derde keer uitgeroepen tot Artiest van het Jaar.

Nick & Simon
Maar wie zijn Nick Schilder en Simon Keizer eigenlijk? Hoe denken, leven en voelen ze? Door wie zijn ze beïnvloed en welke gebeurtenissen hebben hen gevormd? In dit boek lees je het ware verhaal achter hun succes. Opgeschreven door Klaas Bond, hun leraar Nederlands van de middelbare school, die het duo van begin af aan van dichtbij heeft gevolgd.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...