FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
14 juli - Fred (Den Haag)

Nico de Haan

Nico de Haan
Nico de Haan
Lezing over De gewiekste vogelgids
Woensdag 14 juli 2021 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, reserveren verplicht (beperkt aantal zitplaatsen)

Op woensdag 14 juli is Nico de Haan om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn boek De gewiekste vogelgids een lezing geven. Aansluitend zal hij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

>>> KLIK HIER OM DE LEZING VIA FACEBOOK LIVE TERUG TE KIJKEN <<<

Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Wij zullen de lezing van Nico de Haan livestreamen via Facebook Live. Deze livestream kunt u ook volgen als u geen Facebook-account hebt. Om 18:45 zullen wij op deze pagina de link naar de livestream publiceren

Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan hier uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!

De gewiekste vogelgids
In De gewiekste vogelgids presenteert Nico de Haan een uniek nieuw systeem om vogels te herkennen. De indeling op kleur, vorm, leefgebied, gedrag en geluid maakt dat het veel gemakkelijker wordt om een vogel te herkennen en de juiste naam bij de juiste vogel te vinden. Met zijn jarenlange ervaring met het geven van vogelcursussen voor de Vogelbescherming als uitgangspunt, heeft De Haan de perfecte methode gecreëerd om beginnende vogelaars op weg te helpen. Een onmisbare gids voor iedereen die op een eenvoudige manier vogels wil leren herkennen. Met prachtige illustraties van vogel- en natuurschilder Elwin van der Kolk.

Aanmelden
De lezing van Nico de Haan is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u zich melden bij het evenement waarna u een zitplaats toegewezen krijgt.

Spelregels livestream: Hoe werkt het?
- De lezing start om 19:00 uur en de livestream start om 18:45 uur. U kunt het evenement bijwonen via Facebook Live.
- Houd er rekening mee dat de kwaliteit van de livestream mede afhankelijk is van uw eigen internetverbinding, dus controleer goed of uw eigen instellingen juist staan ingesteld.
- Indien u een Facebook-account heeft, kunt u tijdens de livestream vragen stellen in het opmerkingenveld.
- De lezing zal naderhand ook terug te kijken zijn op Facebook Live.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Paagman ontvangt met grote regelmaat beroemde auteurs uit binnen- en buitenland. U leest er alles over op onze nieuwspagina en in onze nieuwsbrief. Vanwege het coronavirus organiseren wij momenteel minder evenementen, maar via onze website kunt u ook in deze tijd regelmatig een uniek gesigneerd exemplaar bestellen, voorzien van een persoonlijke opdracht. Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren!

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na woensdag 14 juli uitgeleverd worden. Nico de Haan zal het boek op 14 juli signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Onze evenementen zijn ook regelmatig via Facebook Live te volgen.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...