FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
11 oktober - vestiging FRED

Nobelprijs voor kinderen

Nobelprijs voor kinderen
Nobelprijs voor kinderen
Zondag 11 oktober
13:00 - 16:00 uur
Leeftijdsindicatie: vanaf 6 jaar
Paagman vestiging Fred: Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 11 oktober tussen 13:00 - 16:00 uur is het jouw kans om een Nobelprijs te winnen bij Paagman vestiging Fred! Tijdens deze middag ontvang je de eenmalige Nobelprijs voor Kinderen als je robots komt knutselen, proefjes doet met Mad Science, insecten eet met Avonturia en leert 3D printen met het Museum voor Communicatie!  

 • zelf proefjes doen
 • insecten proeven
 • robots knutselen
 • 3D printen

  Tijdens de Nobelprijsmiddag voor kinderen is er van alles te beleven en te doen!
  Zo kun jij samen met Avonturia de Vogelkelder alles leren over insecten, hoe ze smaken en erachter komen of je misschien al dagelijks insecten eet, zonder dat je dat weet!
  Maar ook kijken naar de gekke Mad Science wetenschapper die verbluffende experimenten doet. Hij maakt Bubbelende magische bellen, een douche zonder water en boerdrankjes. Zorg ook dat je stuiterend Paagman verlaat, met je zelf gemaakte stuiterbal en leer ook tijdens de regenboogbuisjes test welke kleuren je allemaal kunt maken met de drie primaire kleuren terwijl je je eigen, regenboog maakt in een reageerbuisje!  Vergeet niet om tijdens deze middag ook je allerbeste, stoerste, mooiste robot te bouwen samen met Clockworksoldier en te leren hoe je een coole stad kan maken door met een 3D-printer lego-blokjes te printen waarmee je super gave dingen kan maken die de stad nog gaver kunnen maken!
   
 • Lees meer Lees minder
  Archief
  Even geduld AUB ...
  Laden even geduld aub ...