FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
2 t/m 13 oktober - Fred (Den Haag)

Nog meer Kinderboekenweek

Nog meer Kinderboekenweek
Nog meer Kinderboekenweek
Acties en leuke extra's
2 t/m 13 oktober 2019 19:00 uur

Tijdens de Kinderboekenweek van 2 tot en met 13 oktober hebben wij een vol programma met vele evenementen van workshops tot voorleestheaters. Naast de vaste activiteiten hebben wij dit jaar ook nog andere acties en leuke extra's.

Een heuse raceauto in de winkel!
Ga in het eerste weekend van de Kinderboekenweek (5 en 6 oktober) bij Paagman vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) op de foto met een échte raceauto.

Het Muizenhuis
De hele Kinderboekenweek is bij Paagman vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) en Paagman Delft (Choorstraat 1) een muizenhuis van Sam en Julia te bewonderen.

De Tourist Tram
Op vertoon van het Kinderboekenweekgeschenk reis je op 6 en 13 oktober gratis met de Tourist Tram (Hop-on Hop-off tram. Speciaal voor Kinderboekenweek stopt deze tram op de halte Frederik Hendriklaan! Smaakt dat naar meer? Kom dan op 6 of 13 oktober naar het Haags Openbaar Vervoer Museum in Den Haag. Daar leer je van alles over verleden en toekomst van de trams en bussen in en om Den Haag. Ook hier mag je gratis naar binnen op vertoon van het Kinderboekenweekgeschenk. Let op: neem je iemand mee die ouder is dan 16 jaar? Zorg dat deze persoon wel een kaartje heeft of koopt voor de Hop-on Hop-off tram en/of het museum. Dit kan in de tram of bij het museum.

Kijk hier voor ons volledige Kinderboekenweekprogramma 

Kinderboekenweek 2019: Reis mee!

Wat is het snelste voertuig ter wereld? Een straaljager? Een raket? Welnee, een boek! Want als je leest, dan reis je – flits! – in een paar seconden naar een andere wereld. De Kinderboekenweek (2 t/m 13 oktober 2019), die voor de 65ste keer wordt georganiseerd, gaat over boeken waarin vliegtuigen, treinen, tractors, fietsen, auto’s en andere voertuigen een grote rol spelen. Tijdens de Kinderboekenweek kan je je laten vervoeren, want dat is precies waar het deze 10 dagen over gaat. Van 2 tot en met 13 oktober staan de winkels van Paagman vol met boeken waarin vervoer en reizen een rol spelen. En we organiseren allemaal hartstikke leuke activiteiten. Dus kom maar langs!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...