FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
24 februari - Centrum (Den Haag)

Pioppi kookboek

Pioppi kookboek
Pioppi kookboek
Lezing Nora French
Zondag 24 februari 2019 13:00 uur
Paagman vestiging Centrum (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zondag 24 februari is Nora French om 13:00 uur te gast in Paagman vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag) om te vertellen over Pioppi, hét kookboek gebaseerd op het Pioppi-dieet. Aansluitend zal zij signeren. Nora French zal ook een aantal hapjes uit het Pioppi kookboek serveren tijdens deze middag.

Pioppi, hét kookboek
Maak in dit kookboek uitgebreid kennis met het Pioppi-dieet. Eet, leef en voel je fit als de mensen uit het piepkleine Italiaanse dorpje Pioppi!
Pioppi, hét kookboek is een laagdrempelig kookboek dat gebaseerd is op de inzichten van het Pioppi-dieet én Nora French. Dat het Pioppi-lifestyleplan echt werkt, toonde de veelbesproken uitzending van Dokters van morgen aan. Na een paar weken leven volgens dit plan hadden de proefpersonen in het programma ieder hun eigen succesverhaal. In een enkel geval bleek zelfs dat mensen met diabetes minder medicijnen hoefden te nemen.

Geniet van hartige muffins, frittata’s met spinazie en spekjes, ovenschotels met room en champignons, groentelasagne met zoete aardappel en kaas, en kipnuggets met zelfgemaakte ketchup!

Nora French
Nora French van www.noralicious.nl is health coach, receptontwikkelaar en auteur van het kookboek Gezond Fastfood en nu Pioppi  


 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...