FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
31 januari

Olaf Koens

Olaf Koens
Olaf Koens
Lezing en signeren
Zondag 31 januari 13:00 uur
Paagman vestiging Centrum ; Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden

Zondag 31 januari is schrijver en journalist Olaf Koens om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Centrum. Naar aanleiding van zijn nieuwe boek Oorlog en Kermis waarmee hij ook zijn Russische correspondentschap afsluit, geeft hij een lezing en signeert hij aansluitend.

Oorlog en Kermis
In Rusland is alles waar en klopt niets. In Oorlog en kermis trekt Olaf Koens langs de randen van het grootste land ter wereld. Van de meest afgelegen nederzettingen in Siberië tot de frontlinies van de nieuwe koude oorlog. Hij spreekt met hooligans en helden, met walvisvangers en waarzeggers. De hallucinante, soms krankzinnige verhalen schijnen een nieuw licht op het land waar absurdisme de norm is.
Oorlog en kermis is een betrokken, persoonlijk, ruw en realistisch portret van een land in verandering.

Olaf Koens
Olaf Koens (1985) is schrijver en journalist. Hij studeerde filosofie in Groningen en Brussel en was van 2007 tot voorjaar 2015 correspondent in Moskou voor o.a. het ANP,Knack, Het Financieele Dagblad, verschillende Russische media, de Volkskrant, BNR Nieuwsradio en RTL.  Hij publiceerde eerder het boek Koorddansen in de Kaukasus (2012) In 2014 werd Koens door het vakblad Villamedia uitgeroepen tot Journalist van het Jaar. Vanaf oktober 2015 is hij fulltime correspondent voor RTL in Tel Aviv.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...