FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
18 december - Fred (Den Haag)

Olav Mol & Jack Plooij

Olav Mol & Jack Plooij
Olav Mol & Jack Plooij
Interview en signeren
Dinsdagavond 18 december 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Dinsdagavond 18 december om 19:00 uur zijn Olav Mol en Jack Plooij wederom (en exclusief!) te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van hun boek F1 2018 De vijfde van Lewis gaat Olav Mol in gesprek met pitreporter Jack Plooij.

F1 2018 De vijfde van Lewis
2018 is voor Nederland alweer een Formule 1-jaar om nooit te vergeten. Olav Mol deed voor televisie verslag van alle races en maakte het samen met pitreporter Jack Plooij weer van dichtbij mee. Naar aanleiding van hun boek F1 2018 De vijfde van Lewis gaat Olav Mol in gesprek met Jack Plooij en zullen zij aansluitend het boek signeren.

Ook dit jaar doet Olav Mol voor televisie verslag van alle 21 Formule 1-races en maakt hij alles met pitreporter Jack Plooij van dichtbij mee. Samen schrijven ze wederom over de gebeurtenissen in het seizoen, zowel voor als achter de schermen.
Het wereldkampioenschap van 2018 is inmiddels in volle gang en kent de spannendste strijd aan de top van de afgelopen vijf jaar. De dominantie van Mercedes en Lewis Hamilton lijkt voorbij, Ferrari met Sebastian Vettel doet mee om de titel en ook Red Bull Racing met Max Verstappen en Daniel Ricciardo zijn vaste klant op het podium. Wie trekt er in het najaar aan het langste eind? Hoe herstelt Max Verstappen zich van een lastige seizoenstart? En de Grand Prix van Nederland, gaat die er eindelijk weer eens komen?

Olav Mol
Olav Mol (1962) begon zijn carrière als dj. Vanaf 1991 is hij commentator bij Formule 1-wedstrijden. De wedstrijden veranderden regelmatig van tv-zender maar Olav bleef de constante. Hij is mede-initiatiefnemer van de Grand Prix Radio, een zender die F1 en muziek combineert. Al 27 jaar vliegt Olav Mol als Formule 1-commentator tussen maart en november de hele wereld over.

Jack Plooij
Jack Plooij is tandarts in Den Haag en Formule 1-pitreporter. Hij werkt al sinds 1998 samen met Olav Mol. Sinds maart 2016 doet hij tijdens de Formule 1-races op Ziggo Sport live verslag vanuit de pitstraat en interviewt hij de coureurs.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €12,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu! 
 

 

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...