FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
16 december

Olav Mol & Jack Plooij

Olav Mol & Jack Plooij
Olav Mol & Jack Plooij
Interview en signeren
Zaterdag 16 december 2017 16:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 16 december is Olav Mol om 16:00 uur bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van zijn boek F1 2017, Oorlog op de baan gaat hij in gesprek met pitreporter Jack Plooij. 

2017 is voor Nederland alweer een Formule 1-jaar om nooit te vergeten. Olav Mol deed voor televisie verslag van alle races en maakte het samen met pitreporter Jack Plooij weer van dichtbij mee. Naar aanleiding van het jaaroverzicht F1 2017, Oorlog op de baan, gaat Olav Mol in gesprek met Jack Plooij en zullen zij aansluitend het boek signeren.
 
F1 2017 Oorlog op de baan
Alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen Formule 1-seizoen, afgewisseld met anekdotes van de dingen die we zelf op en rond de races meemaken.
Formule 1 is in Nederland ontzettend populair, er kijken tegenwoordig ruim een miljoen mensen naar alle Grands Prix. Ook dit jaar doet Olav Mol voor televisie verslag van alle 20 races en maakt hij alles met pitreporter Jack Plooij van dichtbij mee.
2017 is weer een spannend seizoen. Kan Max Verstappen de torenhoge verwachtingen waarmaken? Heeft Ferrari zich genoeg verbeterd om Mercedes in te kunnen halen? Weet McLaren met Stoffel Vandoorne de weg omhoog te vinden? Wat gebeurde er allemaal achter de schermen en was niet te zien op tv?

Olav Mol
Olav Mol (1962) begon zijn carrière als dj. Vanaf 1991 is hij commentator bij Formule 1-wedstrijden. De wedstrijden veranderden regelmatig van tv-zender maar Olav bleef de constante. Hij is mede-initiatiefnemer van de Grand Prix Radio, een zender die F1 en muziek combineert. Al 27 jaar vliegt Olav Mol als Formule 1-commentator tussen maart en november de hele wereld over.
“Na de laatste race van het seizoen ben ik eigenlijk maar een maand thuis, want net na Kerstmis vlieg ik alweer naar zui Zuid-Amerika voor de Dakar-rally. Heel anders dan mijn Formule-1 werk, omdat ik in de Dakar zelf rijd, in een ondersteunende persauto. Echt een avontuur!”

Jack Plooij
Jack Plooij is tandarts in Den Haag en Formule 1-pitreporter. Hij werkt al sinds 1998 samen met Olav Mol. Sinds maart 2016 doet hij tijdens de Formule 1-races op Ziggo Sport live verslag vanuit de pitstraat en interviewt hij de coureurs.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...