FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Agenda
Archief
13 december - Fred (Den Haag)

Olav Mol en Jack Plooij

Olav Mol en Jack Plooij
Olav Mol en Jack Plooij
Duo-interview
Vrijdag 13 december 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op vrijdag 13 december zijn Olav Mol en Jack Plooij traditiegetrouw weer om 19:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Zij zullen naar aanleiding van hun boek F1 2019 met elkaar in gesprek gaan. Aansluitend zullen zij signeren. 

F1 2019
Ook dit jaar doet Olav Mol weer verslag voor televisie van alle 21 Formule 1-races, en maakt hij alles met pitreporter Jack Plooij van dichtbij mee. Samen schrijven ze voor het vierde jaar op rij op hun eigen wijze over de gebeurtenissen in het seizoen, zowel voor als achter de schermen. Het wereldkampioenschap van 2019 is begonnen met een dominant Mercedes, waar Valtteri Bottas vaker aanhaakt bij Lewis Hamilton, die jaagt op zijn zesde wereldtitel. Kunnen Ferrari en Red Bull Racing met Max Verstappen partij bieden, of zijn ze kansloos tegen de zilverpijlen? 2019 is tevens het jaar van het trieste afscheid van F1-grootheden als race director Charlie Whiting en tweevoudig wereldkampioen Niki Lauda. Ook bij hun nalatenschap staat Olav Mol uitgebreid stil.
Het boek bevat tot slot een uitgebreide vooruitblik op seizoen 2020, waarin na 35 jaar eindelijk weer de Grand Prix van Nederland op het programma zal staan.

Olav Mol
Olav Mol (1962) begon zijn carrière als dj. Vanaf 1991 is hij commentator bij Formule 1-wedstrijden. De wedstrijden veranderden regelmatig van tv-zender maar Olav bleef de constante. Hij is mede-initiatiefnemer van de Grand Prix Radio, een zender die F1 en muziek combineert. Al 27 jaar vliegt Olav Mol als Formule 1-commentator tussen maart en november de hele wereld over.

Jack Plooij
Jack Plooij is tandarts in Den Haag en Formule 1-pitreporter. Hij werkt al sinds 1998 samen met Olav Mol. Sinds maart 2016 doet hij tijdens de Formule 1-races op Ziggo Sport live verslag vanuit de pitstraat en interviewt hij de coureurs.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...