FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Agenda
Archief
14 april - Online

Once Upon A Future

Once Upon A Future
Once Upon A Future
Online lezing - webinar
Dinsdag 14 april 2020 15:00 uur
Toegang gratis, graag aanmelden

Op dinsdag 14 april geven Leen Zevenbergen en Ruud Veltenaar om 15:00 uur een webinar vanuit Paagman Centrum. Zij zullen naar aanleiding van hun boek Once Upon A Future een online lezing geven en Charles Groenhuijsen zal tijdens de lezing als (online) moderator optreden. Meld u aan via het aanmeldformulier en u ontvangt op dinsdag 14 april een informatiemail met daarin de link om de lezing te volgen en verdere informatie.

Volg de meeting via een grotere livestream: StoreZender en onze Facebookpagina.

Once Upon A Future
Once Upon A Future is een fascinerende expeditie naar een wereld waarnaar we allemaal verlangen. Een intense beleving en confrontatie met onze belemmerende overtuigingen. Voor optimisten, pessimisten en realisten. Voor idealisten en activisten. En voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst. Gewoon, omdat het erg leuk en relevant is.

Once Upon A Future verschaft duidelijkheid over jouw toekomst en biedt concrete hoop op een betere wereld. Dit boek neemt je mee op reis en biedt antwoorden op oude en nieuwe vragen. Wat heeft de ontketende toekomst voor jou in petto? Hoe bereid jij je het beste voor op deze ontketende toekomst en welke kansen dienen zich aan en hoe kun je deze het beste benutten?

Spelregels: Hoe werkt het?
- U kunt het evenement bijwonen via ZOOM
- Log uiterlijk een kwartier van tevoren (dus 14 april om 14:45 uur) in. Dan kunnen we testen of alles werkt;
- Uw geluid staat automatisch op mute, de moderator kan uw geluid aanzetten. De moderator bepaalt dus wie er aan het woord is.
- U kunt in het ZOOM-scherm kiezen voor de optie "Raise Hand". De moderator kan dan uw geluid aanzetten zodat u iets kunt vragen/zeggen.
- U kunt tijdens de meeting ook chatten, dat kan met personen of algemeen tegen iedereen.
- Geïnteresseerden die niet deelnemen aan de meeting kunnen een grotere livestream volgen via: StoreZender en onze Facebookpagina.

De webinar zal zo'n 45 minuten duren en na de lezing zullen de auteurs signeren. U kunt via onze website een gesigneerd exemplaar bestellen.
 

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...