FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
16 mei - Fred (Den Haag)

Onno Kleyn

Onno Kleyn
Onno Kleyn
Boekpresentatie
Donderdag 16 mei 2019 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op donderdag 16 mei is Onno Kleyn te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Deze avond zal hij zijn boek Italië presenteren. Voor de lancering van zijn nieuwste boek, Italië. Mijn verhalen en recepten, vertelt Onno Kleyn smakelijk over zijn reizen door en liefde voor Italië en natuurlijk de Italiaanse keuken. De presentatie wordt afgesloten met een parmahamproeverij en een culi-quiz: wie beantwoordt al Onno's pittige vragen correct? Aansluitend zal hij signeren. 

Italië. Mijn verhalen en recepten door culinair journalist Onno Kleyn
In dit boek mengt Kleyn op zijn kenmerkend kruidige manier belevenissen en diepgravende informatie door elkaar, verhaalt over gebruiken en achtergronden, over kooktechnieken en historie, in Toscane en de rest van de Italiaanse laars. En dan zijn er nog de meer dan honderdvijftig recepten om zelf te ervaren hoe authentiek Italië smaakt. Dit is een lijvig kookboek om te lezen, smakkend heerlijk, meeslepend lekker!

 * Uniek literair kookboek
 * Opvolger van het succesvolle naslagwerk De grote Kleyn
 * Meeslepende culinaire reisverhalen

Onno Kleyn
Onno Kleyn is al ruim dertig jaar culinair en wijnjournalist. Hij heeft vaste rubrieken in de Volkskrant en schrijft voor diverse andere tijdschriften. Kleyn, die eind jaren 80 in Toscane woonde, publiceerde tientallen boeken, vooral over Italië, Frankrijk en eten, smaak en wijn. Zijn vuistdikke naslagwerk De grote Kleyn verscheen in 2016 en is een onmisbare bijbel barstensvol informatie over ingrediënten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu!

 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...