FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
16 november

Ottolenghi

Ottolenghi
Ottolenghi
Signeren
Donderdag 16 november 2017 13:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Donderdag 16 november is Yotam Ottolenghi van 13:00-14:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van zijn nieuwe boek Sweet zal hij signeren. Er is veel belangstelling voor de komst van Yotam Ottolenghi, houdt er rekening mee dat het heel druk wordt.

Yotam Ottolenghi’s filosofie is “eten waar je een goed humeur van krijgt. Eten zonder allerlei strenge opvattingen erbij over wat je mag en vooral wat je niet mag”.

Sweet
In Sweet legt Yotam Ottolenghi – de man die kleur bracht op onze borden met zijn extravagante mix van krachtige, veelal Midden-Oosterse smaken, eenvoudige gerechten en een gul gebruik van kruiden – zich toe op zoete gerechten. Het resultaat is goddelijk. Van panna cotta tot pavlova (met perzik en bramen!) en van koekjes tot cake: elk recept draagt de typische Ottolenghisignatuur, met verse ingrediënten en smaakmakers als vijgen, rozenblaadjes, pistache en kardemom. Een boek vol verleidelijke overdaad om met vrienden en familie te delen.

Ottolenghi
Yotam Ottolenghi wist met zijn bestsellers als Plenty en Jeruzalem thuiskoks wereldwijd tot het gebruik van granaatappelpitten, sumak en za’atar te verleiden. Hij is eigenaar en naamgever van verschillende restaurants en delicatessenzaken in Londen.
 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...