FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur

Dat is de visie van Paagman

Bij Paagman willen we het dagelijkse leven van onze klanten makkelijker en leuker maken. Door te verrassen, inspireren en verwonderen. Hier leest u waar we voor staan en waar we voor gaan.

Boeken, films, cartridges, postzegels en koffie: wat ze met elkaar gemeen hebben? Allereerst zijn ze natuurlijk allemaal verkrijgbaar bij Paagman. Maar daarnaast zijn het stuk voor stuk producten die je betrekkelijk eenvoudig elders kunt vinden. Te koop, te leen of soms zelfs gratis. De producten die Paagman verkoopt, zijn op zich dus weinig bijzonder. Hooguit onderscheiden we ons met de samenstelling van ons assortiment. Waar we wérkelijk het verschil mee maken, is dat we verrassend, betrokken en klantgericht blijven. Met één belangrijk doel: buitengewone klanttevredenheid. In elk onderdeel van Paagman – onze website, activiteiten en evenementen, openingstijden, telefonische bereikbaarheid, nieuwsbrieven – proberen we uit te blinken. We willen dat elk contact met ons het hoogtepunt van uw dag is. Hiervoor doen we gewone dingen ongewoon goed, en brengen we het bijzondere binnen handbereik. Het zijn de kleine gebaren die zorgen voor een dienstverlening die u niet verwacht. En waarvoor u graag blijft terugkomen.

Inspiratie met impact

Van één ding weten we heel veel: boeken. Toch gaat onze maatschappelijke bijdrage verder dan schappen vol literatuur en cultuur. Daarom bouwen we aan een vertrouwde ontmoetingsplek voor alle leeftijden. Ook organiseren we jaarlijks 200 bijzondere evenementen, voor zo’n 20.000 bezoekers. Onze missie? Van uw winkelbezoek het onbetwiste hoogtepunt van uw dag maken. Hiervoor doen we gewone dingen ongewoon goed, en brengen we het bijzondere binnen handbereik. We verkopen veel, maar nooit nee.

Van de bovenste plank

Ruime openingstijden, snelle levering, eersteklas producten: dat vinden we vanzelfsprekend. De échte kwaliteit zit ‘m in onze medewerkers. Dankzij hun mateloze nieuws- en leesgierigheid hebben we een onvoorstelbare berg kennis in huis, waardoor we het allerbeste advies kunnen geven. Daarnaast geloven we heilig in innovatiekracht, zijn we een tikkie eigenwijs, en bewandelen we routes die men misschien niet zo snel van een middelgrote boekhandel zou verwachten. Zo gaat online en offline bij ons hand in hand. Digitale vooruitgang én de klassieke winkel.

Favoriete familiewinkel

We zijn een familiebedrijf, en dat is te merken. Aan de teamspirit, het werkplezier en de persoonlijke manier waarop we met klanten omgaan. Van het eerste boekje voor uw neefje tot Mozarts verzamelwerk voor de cd-speler van uw grootouders: bij elke levensfase hebben we wat te bieden. Al drie generaties lang onderscheidt Paagman zich door af en toe een sprong in het diepe te wagen. We gaan met de tijd mee – het liefst zijn we ‘m vooruit – maar op één ding kunnen ook uw achterkleinkinderen rekenen: betrouwbare service en waardevol advies.

Altijd een Paagman in de buurt

Onze klanten van dienst zijn, dat is onze passie en drijfveer. En om dat te bewerkstelligen is de eerste voorwaarde natuurlijk bereikbaar en toegankelijk zijn. Daarom is Paagman 7 dagen per week geopend - doordeweeks bovendien iedere avond. Slechts vier dagen per jaar sluiten we onze winkel in verband met de belangrijkste nationale feestdagen. Bovendien zijn we natuurlijk altijd online bereikbaar en kun je daar elk moment terecht om door ons assortiment te bladeren, te bekijken of producten op voorraad zijn en een bestelling te plaatsen of volgen.

Sinds 1951

Paagman werd op 1 november 1951 opgericht als Boekhandel Paagman door de heer Gerard Paagman sr.. In 1977 startte zijn zoon, Gerard Paagman jr., een eigen kantoorvakhandel. Halverwege de jaren ’90 voegde Paagman jr. de bedrijven samen en legde daarmee de basis voor het huidige Paagman bedrijf. Met het aantreden van de derde generatie in het familiebedrijf eind jaren ’90, ging Paagman een nieuwe fase in.

Derde generatie aan het roer

Het familiebedrijf Paagman staat onder leiding van Nadine en Fabian Paagman. Samen met circa 150 collega’s zorgen zij ervoor dat ruim 70 jaar na oprichting, Paagman nog altijd toonaangevend is in Den Haag en omgeving in het bieden van een breed aanbod en gevarieerd assortiment producten en onderscheidende dienstverlening - zowel online als in haar winkels; zowel aan bedrijfsmatige afnemers als aan particulieren. Nadine en Fabian zijn de derde generatie eigenaren van Paagman.

Kom je ook werken bij Paagman?

Naast de oorspronkelijke winkel in Scheveningen, hebben we inmiddels ook een vestiging in het centrum, in Delft, in Leidschendam en in Gouda. Bovendien zijn we volledig zelfstandig. Denk aan onze horeca en administratie, maar ook aan het etalagedesign en onze social media: we doen alles helemaal zelf. Paagman groeit hard en is geregeld op zoek naar nieuwe collega’s. Door keihard en met veel plezier te werken, maken we elke dag onze klanten blij. Doe je mee?

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...