FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur

Paagman CadeauCard om op te sturen!

De Paagman CadeauCard is ook online te bestellen met verschillende waardes. Met een iets andere verpakking, geen piramide, maar een makkelijk op te sturen driehoek, ook een mooi cadeau uit onverwachte hoek!

Een cadeautje uit onverwachte hoek

Een onverwacht en uniek verpakt cadeau! Onze CadeauCard in creditcardformaat laat de ontvanger ervan vrij in haar of zijn cadeaukeuze. Verpakt in een originele pyramide geschenkverpakking; een verpakking waarmee u de ontvanger écht kunt verrassen. De Paagman CadeauCard is te koop aan de kassa van Paagman: u bepaalt zélf het tegoed op de kaart*: zo geeft u iemand die zijn 27ste verjaardag viert bijvoorbeeld een CadeauCard van €27 of voor het 75-jarig jubileum van uw bedrijf past bijvoorbeeld een mooi tegoed van €75 of €7,50. Alles naar wens en zonder vaste bedragen*.
 
Met de CadeauCard kunt u bij Paagman naar eigen keuze boeken, ebooks, muziek, kantoorartikelen en verse producten uit ons Kicking Horse Café aanschaffen. De Paagman CadeauCard is te besteden bij de winkels van Paagman en natuurlijk online op onze website. Het tegoed op de kaart is onbeperkt geldig en is in delen te besteden voor alle producten die Paagman verkoopt, met uitzondering van andere cadeaubonnen zoals boekenbonnen en Nationale EntertainmentCards.

* Opwaardering bij aanschaf minimaal € 5 per CadeauCard.
Het tegoed op de Paagman CadeauCard wordt niet in contant geld uitbetaald.

Paagman CadeauCard saldocontrole

Vul uw CadeauCard nummer en pincode in om het saldo te controleren.Paagse Kadaucagd!

Misschien wel de allerleukste CadeauCard van Paagman is voor iedereen die niet weet wat ie wil geven maar wel origineel wil zijn. De tekenaar van Haagse Harry; Marnix Rueb, leefde zich uit op maar liefst vijf grappige ontwerpen met een bijpassende, even originele, geschenkverpakking. Bijna zonde om te verzilveren!

Gepresenteerd in unieke bijbehorende piramide geschenkverpakking. Een origineel Haags cadeau in een verrassende verpakking! Voâh: Anet, Begt, Caglos, Diederik, Eidith, Fèâhdinand, Gèâhda, Hetty, Ismael, Sjulie, Karel, Linda, Magcel, Nies, Ottau, Peitra, Kwirine, Rob, Simon, Theia, Ubau, Victôh of Zauwie!

Korting voor bedrijven

Voor bedrijven hebben wij bij afname van grotere aantallen aantrekkelijke staffelkorting.
Extra voordeel aantal
25-50   : 10% korting
50-100  : 12% korting
100+    : 15% korting

Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte voor uw bedrijf
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...