FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
14 april

Paagman Delft

Paagman Delft
Delft, april 2018

Sinds afgelopen 1 januari is Boekhandel Huyser, Choorstraat 1 Delft overgenomen door Paagman. Inmiddels is het moment aangebroken om daar meer bekendheid aan te geven, onder meer door de naam van de winkel te veranderen. De dag waarop een ode wordt gebracht aan de zelfstandige boekhandel is daarvoor het uitgelezen moment: Bookstore Day op 14 april!

Meer dan een naam
De afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor deze naamsverandering. En dat behelst meer dan enkel het op de winkelramen plakken van een nieuw logo en letters. Want vanaf het moment dat er ‘Paagman’ op onze winkelpui prijkt, verwacht u natuurlijk ook de bijpassende dienstverlening. Gelukkig lag er met Boekhandel Huyser al een fantastische basis waar we graag op verder bouwen. Zo kunnen we u vanaf 14 april nog beter van dienst zijn – in al onze winkels en bovenal in Delft!

Beste van 2 werelden
Met de naamsverandering van Boekhandel Huyser naar Paagman zijn we ervan overtuigd dat we u in Delft het beste van twee werelden kunnen bieden: de vertrouwde winkel met de vertrouwde gezichten van het u bekende verkoopteam aan de Choorstraat blijven u graag verwelkomen en van dienst zijn. En vanaf 14 april kunt u daarbij profiteren van een groot aantal nieuwe diensten en producten, die we u dankzij de samenvoeging met Paagman nu kunnen aanbieden. Zo zullen er met grote regelmaat diverse lezingen, interviews en optredens worden georganiseerd in de winkel, kunt u kosteloos uw klantenbestellingen thuis laten bezorgen, profiteert u van de voordelen van het Paagman Privilege programma, kunt u de Paagman CadeauCard in Delft besteden en kunt u nu ook met veel gemak online bestellen (en naar keuze afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen). En er is nog veel meer te ontdekken…

Feest & voordeel
Tijdens het feestelijke weekend op 14 & 15 april waarop we de introductie van Paagman in Delft vieren, trakteren we u graag op tal van feestelijkheden en voordelen. Het programma is 14 april als volgt:
11:00 uur Muizenhuis
13:00 uur Kader Abdolah
16:00 uur Midas Dekkers
13:00 - 16:00 uur Sandra Alvarez
Hele dag door:
Heel veel exclusieve uitgaven, aanbiedingen, gratis koffie en een supergrote kleurplaat in de winkel!

Bookstore Day
14 april is – uiteraard niet geheel ontoevallig gekozen –Bookstore Day. Een eendaags feest waarop de onafhankelijke Boekhandel gevierd wordt.  Onafhankelijke boekhandels zijn niet alleen winkels, het zijn buurthuizen en lokale ankers die worden gerund door gepassioneerde lezers. Het zijn hele universums van ideeën die de mogelijkheid van echte serendipiteit bevatten. Het zijn levendige plekken met optredens en stille plekken waar doelloos lezen een dag goed besteed is.
In een wereld van tweets en algoritmen en digitale downloads zijn boekwinkels geen uitstervend anachronisme. Het zijn levende, ademende organismen. Sterker nog, Paagman groeit! En we staan tot uw dienst.

Nadine en Fabian Paagman
 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...