FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Winnaar!

Sywerts miljoenen van Jan-Hein Strop en Stefan Vermeulen is verkozen tot beste boek van 2022!

Heel januari konden alle klanten van Paagman stemmen op het boek dat zíj het beste vonden van 2022. In al onze vestigingen en online is er massaal gestemd met één overtuigende winnaar. Misschien wel hét meest spraakmakende stuk onderzoeksjournalistiek van 2022. Jan-Hein Strop en Stefan Vermeulen zetten het mondkapjesschandaal uiteen. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Ze waren afgelopen jaar  bij Paagman te gast voor een interview met Lamyae Aharouay. Wat deze avond extra memorabel maakte: de auteurs kregen een cadeau direct uit het hol van de leeuw. Ze wonnen bovendien de Prinsjesboekenprijs en kwamen nóg eens bij Paagman om met de andere genomineerden in gesprek te gaan. Actueler dan actueel en zo schandalig dat je vergeet dat het op de werkelijkheid is gebaseerd.

Niet alleen de auteurs Jan-Hein Strop en Stefan Vermeulen winnen, maar ook u als stemmer maakte kans op boekenpakketten en Paagman CadeauCards, wij nemen contact op met de winnaars!

Zij werden het nèt niet

Wij waren, ik ben. Weg uit Ruinerwold van Israel van Dorsten, Het lied van ooievaar en dromedaris van Anjet Daanje en Schemerleven van Jaap Robben werden het net niet

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...