FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur

Vraag de Paagman Privilege-pas aan en ontvang direct voordeel! Als Paagman Privilege-lid bouw je jouw eigen voordeelpakket op. Deelname aan het Paagman Privilege lidmaatschap is gratis en eenvoudig. In de winkel én online.

Profiteer net als vele vaste klanten van Paagman van uiteenlopende voordelen, zoals korting op aankopen en verlenging van de teruggavetermijn van aankopen. Meld je hier gratis aan! 

Bouw jouw voordeel op:

Om Paagman Privilege-lid te worden maak je een account aan op onze website of vraag je de Privilege Pas aan in een van onze winkels. Heb je al een account op Paagman.nl? Dan krijg je het Paagman Privilege-lidmaatschap er gratis bij. Je bouwt dan met je online aankopen voordeel op. Om ook met jouw winkelaankopen te kunnen profiteren van de voordelen van het Paagman Privilege-lidmaatschap kun je in de winkels gratis een Paagman Privilege-pas aanvragen. Met behulp van deze pas met barcode kunnen jouw winkelaankopen worden geregistreerd en ontvang je kortingen op veel winkelaankopen. Heb je al een Paagman Privilege-pas, maar is deze nog niet gekoppeld aan jouw account op Paagman.nl? Neem dan contact met ons op zodat we jouw account alsnog aan jouw pas kunnen koppelen.

Wanneer je een account op Paagman.nl hebt en/of in het bezit bent van een Paagman Privilege-pas profiteer je gelijk van een aantal voordelen. Zo ontvang je áltijd 10% korting in ons Kicking Horse Café (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) en Coffee&Tea-bar (Lange Poten 41, Den Haag). Daarnaast kent het Paagman Privilege-lidmaatschap verschillende levels: Bronze, Silver, Gold en Pink. Naar aanleiding van jouw geregistreerde bestedingen over de afgelopen 12 maanden wordt jouw level bepaald. Via jouw accountpagina op Paagman.nl kun je precies zien welk level je hebt. Elk level in het Paagman Privilege programma biedt aantrekkelijke voordelen. Lees meer over de kortingen die Paagman biedt en de gegarandeerde zitplaats vanaf level Silver!


Paagman Privilege-pas vergeten? Geen probleem!

Heb je onlangs iets gekocht in één van onze winkels, maar kon toen jouw Paagman Privilege-pas niet worden gekoppeld? Geef dit aan bij de kassamedewerker, zodat hij of zij een speciale kassabon kan uitdraaien met een 'pas vergeten' code. Zo kun je achteraf eenvoudig zelf jouw aankopen online aan je Paagman Privilege-pas toevoegen. Koppel mijn aankopen aan mijn Paagman Privilege-pas!

Zet jouw Paagman Privilege-pas op je smartphone!

Wil jij geen overvolle portemonnee maar wel een Paagman Privilege-lidmaatschap? De Paagman Privilege-pas kun je eenvoudig opslaan op je smartphone met behulp van de handige Stocard-app. Zo heb je altijd je Paagman Privilege-pas bij de hand! Installeer de Stocard-app op je smartphone en kies Paagman uit de lijst met winkels en scan jouw privilegepas... Klaar!

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...