FRED (Den Haag): Online 24/7 geopend
CENTRUM (Den Haag): Online 24/7 geopend
DELFT: Online 24/7 geopend
MALL: Online 24/7 geopend
Archief
Pageman is coming

Pageman is coming

Pageman is coming
Den Haag, 1 april 2021
PERSBERICHT

HIHI 1 APRIL

De bekende Haagse boekhandel Paagman blijft groeien en vernieuwen. Naast de oorspronkelijke winkel in Scheveningen (sinds 1951), heeft Paagman inmiddels ook een vestiging in het centrum van Den Haag (sinds 2014), in Delft (sinds 2018) en in Leidschendam (sinds 2020). Tevens verkoopt Paagman online via paagman.nl. Vanaf medio 2021 zal hier een internationale webshop aan toe worden gevoegd.

>> Klik hier voor een sneak preview van de internationale webshop! <<

Onze klanten van dienst zijn, dat is onze passie en drijfveer. En om dat te bewerkstelligen is de eerste voorwaarde natuurlijk bereikbaar en toegankelijk zijn. Daarom zijn alle vestigingen van Paagman 7 dagen per week geopend. Bovendien zijn we natuurlijk altijd online bereikbaar en kun je daar elk moment terecht om door ons assortiment te bladeren, te bekijken of producten op voorraad zijn en een bestelling te plaatsen of volgen.

Boekverkopers op internet kregen in 2020 een enorme boost: plus 27 procent. Door de gevolgen van het coronavirus is onze webwinkel een nog belangrijkere schakel in ons bedrijf geworden. Niet alleen lokaal binnen Nederland, maar ook de verkoop en verzending naar andere landen is het afgelopen jaar explosief gestegen. In onze strijd tegen marktgiganten als Bol en Amazon is er voor ons maar één logische stap mogelijk… We’re going international: Pageman is coming!

Fabian Paagman, algemeen directeur van Paagman: “We willen als boekhandel blijven vernieuwen, inspireren en verleiden. De afgelopen jaren hebben wij dat gedaan door nieuwe uitdagingen in het Nederlandse boekenlandschap niet uit de weg te gaan, maar inmiddels reiken onze ambities voorbij de landsgrenzen. Het openen van een internationale tak sluit aan op datgene waar wij als boekhandel voor staan: innovatief en hoogwaardig, maar tevens toegankelijk en zeer aantrekkelijk. We zijn er om de boeken en literatuur te vinden die je zoekt, maar vooral ook om datgene te bieden waar je níet direct naar op zoek bent, maar wel wilt lezen, wilt weten, wilt beleven en wilt hebben.”

Om internationaal een breed publiek aan te spreken en verwarring over de uitspraak van de naam te voorkomen, is er gekozen om een kleine wijziging in de bedrijfsnaam door te voeren. Nadine Paagman, operationeel directeur van Paagman: “We ontvangen in onze winkels regelmatig buitenlandse auteurs, deze auteurs associeerden onze bedrijfsnaam al regelmatig met het Engelse woord pages. Mede door deze extra knipoog was de keuze voor ons snel gemaakt.” De naamsverandering van Paagman naar Pageman zal alleen voor de buitenlandse tak van het bedrijf gelden.

De domeinnaam Pageman.com wordt momenteel nog gebruikt door een bedrijf gespecialiseerd in cloud-based digital signage solution. De onderhandelingen tussen Paagman en Pageman om de domeinnaam over te nemen, zijn in een vergevorderd stadium. Vanaf medio 2021 zal de internationale webshop worden geopend.

>> Klik hier voor een sneak preview van de internationale webshop! <<

Over Paagman
Paagman is sinds 1951 gevestigd in het Haagse Statenkwartier en groeide in de afgelopen 70 jaar uit tot dé toonaangevende Haagse boekhandel met tevens verkoop van kantoorartikelen, cd's & lp's en horeca. Paagman heeft twee winkels in Den Haag, één winkel in Delft en een gloednieuw boekenconcept in de Westfield Mall of the Netherlands; tevens verkoopt Paagman online via paagman.nl. Bij Paagman zijn ca. 110 mensen werkzaam.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...