FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
9 mei - Centrum (Den Haag)

Pageturners

Pageturners
Pageturners Young Adult bookclub
Donderdag 9 mei 2019 19:00 uur
Vestiging Centrum, Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden
Op donderdag 9 mei zullen de Pageturners om 19:00 uur bij elkaar komen bij Paagman vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag) om het boek Ingesloten van Samira Ahmed te bespreken.

Pageturners is een Young Adult leesclub in samenwerking met Paagman. Iedere 6 à 8 weken komen de Pageturners samen in Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41 om een boek te bespreken. Allerlei onderwerpen komen dan aan bod met vragen als hoe heb jij het boek ervaren, welke thema's komen er in voor, hoe heeft de hoofdpersoon zich ontwikkeld, wat heb je meegenomen uit het boek, wat vind je van de titel van het boek en ga zo maar door.

Ingesloten
'Ik leef niet meer volgens een kalender, ik kijk niet meer naar data. Er is alleen toen en nu. Er is alleen wat we ooit waren, en wat we geworden zijn.’
De zeventienjarige Layla Amin en haar ouders worden ’s avonds overvallen door een militaire eenheid die hen meeneemt naar een interneringskamp voor Amerikaanse moslims. Met behulp van haar vriendje buiten het kamp, haar nieuwe vrienden in het kamp en een onverwachte bondgenoot vecht Layla voor haar vrijheid, en begint langzaam maar zeker een revolutie tegen de directeur van het kamp.

Ben je er ook bij donderdag 9 mei om 19:00 uur bij Paagman Centrum, Lange Poten 41? Meld je dan aan. Heb je het boek (nog) niet uit? Geen probleem, kom gezellig langs. We zorgen voor iets te drinken en een goodie bag!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...