FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
27 juni - Centrum (Den Haag)

Pageturners #2

Pageturners #2
Pageturners Young Adult bookclub
Donderdag 27 juni 2019 19:00 uur
Vestiging Centrum, Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden
Op donderdag 27 juni zullen de Pageturners om 19:00 uur voor de tweede keer bij elkaar komen bij Paagman vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Deze keer zullen ze het boek De laatste dans van Bes Ceyssens bespreken.

Pageturners is een Young Adult leesclub in samenwerking met Paagman. Iedere 6 à 8 weken komen de Pageturners samen in Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41 om een boek te bespreken. Allerlei onderwerpen komen dan aan bod met vragen als hoe heb jij het boek ervaren, welke thema's komen er in voor, hoe heeft de hoofdpersoon zich ontwikkeld, wat heb je meegenomen uit het boek, wat vind je van de titel van het boek en ga zo maar door.

De laatste dans
Een huiveringwekkend debuut over je passie volgen en tot het uiterste gaan. Een pageturner voor young adults. Het leven van Freyde draait volledig om dansen. Haar grootste wens is om professioneel ballerina te worden. Als ze toegelaten wordt tot de koninklijke dansacademie, lijkt haar droom in vervulling te gaan. Maar vanaf Freydes achttiende verjaardag verandert alles. Ze krijgt nachtmerries en telkens als ze voluit moet dansen, voelt ze hoe iemand haar lichaam overneemt. Uiteindelijk ontdekt Freyde dat ze bezeten is door een beroemde, dode danseres. Freyde kan dit onwaarschijnlijke geheim onmogelijk met haar vrienden, leraren of ouders delen. Ze voelt zich alleen en gevangen in haar eigen lichaam.

Ben je er ook bij donderdag 27 juni om 19:00 uur bij Paagman Centrum, Lange Poten 41? Meld je dan aan. Heb je het boek (nog) niet uit? Geen probleem, kom gezellig langs. We zorgen voor iets te drinken en een snack!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...