FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 21:00 uur
Archief
8 augustus - Centrum (Den Haag)

Pageturners #3

Pageturners #3
Pageturners Young Adult bookclub
Donderdag 8 augustus 2019 19:00 uur
Vestiging Centrum, Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden
Op donderdag 8 augustus zullen de Pageturners om 19:00 uur voor de derde keer bij elkaar komen bij Paagman vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Deze keer zullen ze het boek In mijn hoofd van Sharon M. Draper bespreken. Ben je er ook bij donderdag 8 augustus? Meld je dan aan. Heb je het boek (nog) niet uit? Geen probleem, kom gezellig langs. We zorgen voor iets te drinken en een snack!

Pageturners
Pageturners is een Young Adult leesclub in samenwerking met Paagman. Iedere 6 à 8 weken komen de Pageturners samen in Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41 om een boek te bespreken. Allerlei onderwerpen komen dan aan bod met vragen als hoe heb jij het boek ervaren, welke thema's komen er in voor, hoe heeft de hoofdpersoon zich ontwikkeld, wat heb je meegenomen uit het boek, wat vind je van de titel van het boek en ga zo maar door.

In mijn hoofd
Melody heeft een fotografisch geheugen: haar hoofd is net een camera die altijd aanstaat. Altijd. En er is geen delete-knop. Ze is de slimste van haar hele school maar niemand weet het, want ze kan het aan niemand vertellen. Want Melody kan niet praten. Ze kan niet schrijven. Ze kan niet lopen. Melody wordt er gek van dat ze door de Cerebrale Parese vastzit in haar eigen hoofd, en aan niemand kan vertellen wat ze denkt en voelt. Tot ze iets ontdekt wat haar voor het eerst in haar leven de kans geeft om te praten. Eindelijk heeft Melody een stem. Maar niet iedereen in haar omgeving is klaar om die te horen. 

Ben je er ook bij donderdag 8 augustus om 19:00 uur bij Paagman Centrum, Lange Poten 41? Meld je dan aan. Heb je het boek (nog) niet uit? Geen probleem, kom gezellig langs. We zorgen voor iets te drinken en een snack!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...