FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
19 september - Centrum (Den Haag)

Pageturners #4

Pageturners #4
Pageturners Young Adult bookclub
Donderdag 19 september 2019 19:00 uur
Vestiging Centrum, Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden
Op donderdag 19 september zullen de Pageturners om 19:00 uur voor de vierde keer bij elkaar komen bij Paagman vestiging Centrum (Lange Poten 41, Den Haag). Deze keer zullen ze het boek Al die mooie vreemden van Elizabeth Klehfoth bespreken. Ben je er ook bij donderdag 19 september? Meld je dan aan. Heb je het boek (nog) niet uit? Geen probleem, kom gezellig langs. We zorgen voor iets te drinken en een snack!

Pageturners
Pageturners is een Young Adult leesclub in samenwerking met Paagman. Iedere 6 à 8 weken komen de Pageturners samen in Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41 om een boek te bespreken. Allerlei onderwerpen komen dan aan bod met vragen als hoe heb jij het boek ervaren, welke thema's komen er in voor, hoe heeft de hoofdpersoon zich ontwikkeld, wat heb je meegenomen uit het boek, wat vind je van de titel van het boek en ga zo maar door.

Al die mooie vreemden
Op een prachtige zomerdag in 2007 verdwijnt Grace, de mooie, jonge vrouw van zakenman Alistair Calloway en moeder van Charlie... Tien jaar later heeft de zeventienjarige Charlie nog altijd geen antwoord op de vraag wat er precies met haar moeder gebeurd is. Inmiddels zit ze op een prestigieuze school in New England en heeft ze zich volledig in het kostschoolleven gestort. Daarbij hoort ook het lidmaatmaatschap van de A’s, een geheim genootschap van medescholieren. Om door de A’s geaccepteerd te worden moet ze een aantal riskante opdrachten uitvoeren, die ervoor kunnen zorgen dat ze haar vrienden kwijtraakt en van school wordt gestuurd. Dan komen de duistere gebeurtenissen uit het verleden en het heden onverwachts samen, en zou Charlie de verschrikkelijke waarheid over haar familie en haarzelf weleens niet kunnen overleven...

Ben je er ook bij donderdag 19 september om 19:00 uur bij Paagman Centrum, Lange Poten 41? Meld je dan aan. Heb je het boek (nog) niet uit? Geen probleem, kom gezellig langs. We zorgen voor iets te drinken en een snack!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...