FRED (Den Haag): Open tot 17:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 17:00 uur
Archief
10 september

Pascale Naessens

Pascale Naessens
Pascale Naessens
Interview door Janneke Vreugdenhil
Zaterdag 10 september 12:00 uur
Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag  10 september is Pascale Naessens, bekend bij 24Kitchen van haar serie Mijn Pure Keuken, om 12:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Naar aanleiding van haar nieuwe kookboek Puur Pascale wordt zij geïnterviewd door culinair journaliste Janneke Vreugdenhil.

Beter eten is beter leven
Het mooiste en meest complete boek van Pascale Naessens Met Puur Pascale brengt Pascale Naessens haar warmste en meest sfeervolle boek ooit. Ze verwerkt zoals steeds heerlijke producten tot meer dan 80 heerlijke, eenvoudige gerechten, maar brengt ook haar levensstijl in beeld met prachtige beelden van schitterend gedekte feesttafels en de mooiste objecten.  Alles is aanwezig om helemaal op te gaan in de 'way of living' van Pascale Naessens! Pascale Naessens staat voor: Gezellig eten met elkaar. Gezond & slank blijven. Niet te veel werk in de keuken.

Pascale Naessens
Pascale Naessens is de best verkopen auteur in Belgie. Ze is intussen het boegbeeld geworden van de pure en gezonde voeding. Pascale Naessens begon haar carrière als fotomodel, en werd presentatrice bij vtm. Tijdens haar modellencarrière volgde ze talloze crashdiëten om maar in die modellenkledij te passen, met het gekende jojo-effect van dien. Daarom leerde ze lekker en vooral gezond koken voor zichzelf, en later ook haar man Paul Jambers.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...