FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur
Archief
20 maart - Fred (Den Haag)

Paul Schenderling

Paul Schenderling
Paul Schenderling
Avond met diverse sprekers over Er is leven na de groei
Maandag 20 maart 2023 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, aanmelden gewenst

Op 20 maart is Paul Schenderling om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij vertelt over zijn boek Er is leven na de groei en geeft zijn visie op een brede welvaart. Daarnaast zullen namens de Jonge Klimaatbeweging Tiffanie Septier en Sandra van der Meer ook aan het woord komen.

Stel je voor: een Nederland dat binnen de grenzen van de aarde leeft. Een land waarin economische groei niet meer voorop staat, terwijl de welvaart van verreweg de meeste Nederlanders intact blijft. Een land waarin mensen gelukkiger worden, omdat ze minder stress en meer vrije tijd hebben. Het boek Er is leven na de groei van Paul Schenderling laat zien hoe dit kan, op een haalbare en betaalbare manier en in korte tijd.

Paul Schenderling
Paul is senior consultant bij Berenschot. Hij is econoom, schrijver en spreker. Hij heeft ruim 10 jaar onderzoeks- en advieservaring en ervaring met politiek-bestuurlijke processen, op lokaal, regionaal en landelijk niveau. Zijn projecten betreffen onder andere het ontwikkelen en evalueren van beleid voor gemeenten en ministeries, het ontwerpen en doorrekenen van uitvoeringsarrangementen en businesscases voor uitvoeringsorganisaties, en het begeleiden van strategie- en samenwerkingstrajecten. Paul adviseert vanuit zijn economische deskundigheid op verschillende beleidsterreinen. Ook is hij oprichter en programmaleider van Postgroei Nederland. Namens deze denktank schreef hij het boek Er is leven na de groei.

Tiffanie Septier
Tiffanie is bestuurslid Media Communicatie bij de Jonge Klimaatbeweging en ze zet zich hier in om het klimaatdebat toegankelijker te maken voor jong en oud. Ze wil  jongeren de mogelijkheid geven om constructief in gesprek te gaan met politici, beleidsmakers en het bedrijfsleven om zo samen aan een duurzame toekomst te bouwen. Tiffanie komt uit Frankrijk, en naast haar inzet bij de JKB, is ze haar Master in Europese Recht aan de Universiteit Utrecht aan het afronden.

Sandra van der Meer
Sandra is bestuurslid HR & Secretaris bij de Jonge Klimaatbeweging, en is daarin verantwoordelijk voor de 82 vrijwilligers die binnen de organisatie strijden voor een duurzame toekomst. Voor haar tijd als bestuurslid was ze zelf ook vrijwilliger bij de Klimaatbeweging. In die tijd was ze themamanager duurzame mobiliteit en heeft ze meegeschreven aan het nieuwe visiedocument: De Jonge Klimaatagenda 3.0.

Over De Jonge Klimaatbeweging
De Jonge Klimaatbeweging zet zich in voor een wereld waarin jongeren meepraten over hun eigen toekomst en goed zorgen voor de aarde niet meer dan logisch is. Ze strijden voor een toekomstbestendige samenleving waarin rechtvaardigheid en empathie centraal staan en vertegenwoordigen meer dan 1 miljoen jongeren en verenigen de stemmen van ruim 70 diverse jongerenorganisaties om klimaat- en duurzaamheidsbeleid te beïnvloeden. In de Jonge Klimaatagenda 3.0 lees je hoe jongeren willen dat Nederland er in 2040 uitziet.

Aanmelden 
Dit evenement is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u vrij plaatsnemen. Let op: een aanmelding is geen gegarandeerde zitplaats. Voor dit evenement kunt u zitplaatsen reserveren wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht. Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, zal het boek pas na het auteursbezoek uitgeleverd worden. De auteur zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...