FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur
Archief
13 april - Fred (Den Haag)

Paul van Loon

Paul van Loon
Paul van Loon
Persconferentie en signeren
Zaterdag 13 april 2024 14:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden
Leeftijdsindicatie: vanaf 7 jaar

Stel jij jouw vraag aan Paul van Loon? Op zaterdag 13 april is Paul van Loon om 14:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Ter ere van de Dolfje Weerwolfjeweek en het nieuwe boek Verboden te lezen! zal Paul van Loon een heuse persconferentie geven waarbij jullie de journalist zijn! Bedenk dus wat jij altijd al aan Paul van Loon hebt willen vragen en wie weet stel jij hem zelf jouw vraag! Aansluitend zal hij signeren.

Verboden te lezen!
Niemand mag het weten! Behalve Dolfje.

Telkens wanneer het volle maan is, veranderen Dolfje en Noura in weerwolven. Dolfjes familie weet dat, maar die van Noura niet. Daardoor leeft Noura met een groot geheim. Haar moeder mag absoluut niet ontdekken dat Noura in een weerwolf verandert. En dan is er nog dat andere grote geheim, dat met Dolfje te maken heeft

Spannend avontuur vanuit een verrassend perspectief over weerwolfgeheimen en maanverlichte nachten in het donkere Weerwolvenbos.

Aanmelden
De persconferentie is gratis toegankelijk. Wel vragen wij om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Let op! We hebben alleen zitplaatsen voor kinderen beschikbaar. Geef daarom in het aanmeldformulier alleen aan hoeveel kinderen het evenement zullen bijwonen. Wij vragen volwassenen om op een andere plek in de winkel het evenement af te wachten.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...