FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
1 juni - Fred (Den Haag)

Pepijn Lanen

Pepijn Lanen
Pepijn Lanen
Interview door Dennis Weening
Zaterdag 1 juni 2019 13:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zaterdag 1 juni is Pepijn Lanen om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van zijn nieuwe roman Het wapen van Sjeng geïnterviewd worden door Dennis Weening. Aansluitend zal hij signeren. 

Het wapen van Sjeng 
In Het wapen van Sjeng  beschrijft Pepijn Lanen de surrealistische reis van de eersteklas flierefluiter Chef, die op zoek is naar de Blauwe Ridder, een mythisch figuur die naar eigen zeggen de wereld van HEN wil vernietigen. Samen met Anton, zijn gids met een wespenaccent, volgt hij de geheimzinnige kaarten die leiden naar het minuscule kruisje op de Trans-Atlantische vlakte. Naarmate hun reis op zeepaardjes vordert en ze de Verzonken Stad naderen, wordt duidelijk dat de relatie tussen Chef en de Blauwe Ridder complexer is dan in eerste instantie leek. En welke rol speelt HEN, de man-vrouwidentiteit die ooit zijn ouders is geweest, en die nu de wereld domineert? Het wapen van Sjeng is een wervelend verhaal vol adrenaline, familierelaties en wraakgevoelens, waarin verraad en de totaalvernietiging van de wereld constant als een gevaar aan de horizon dreigen.  

Pepijn Lanen
Pepijn Lanen (1982) ook bekend als Faberyayo, is rapper en tekstschrijver van onder andere De Jeugd van Tegenwoordig en Le Le. Het wapen van Sjeng is weer een ambitieuze stap in zijn originele oeuvre, reeds bestaande uit boeken Sjeumig (2013) en Naamloos (2016) en de graphic novel Hotel Dorado (2018).

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...