FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
28 april

Peter Koudstaal

Peter Koudstaal
Peter Koudstaal
Music brings us together
Muzikale presentatie
Zaterdag 28 april 2018 13:00 uur
Paagman vestiging Fred Den Haag
Toegang gratis, graag aanmelden

Zaterdag 28 april 2018 is Peter Koudstaal om 13:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred. Hij zal naar aanleiding van het boek Music brings us together een muzikale presentatie geven. Aansluitend zal hij signeren. Zangeres Suze zal deze middag voor de muzikale omlijsting zorgen. Een zangeres met groot zangtalent en een krachtige stem.

Music brings us together
In zijn fotoboek Music brings us together gaat fotograaf Peter Koudstaal op zoek naar het antwoord op de vraag waarom 'music & art'- festivals tegenwoordig zo populair zijn. Het boek dat uniek is in zijn soort bevat niet alleen foto's maar ook tekstuele bijdragen van (internationale) wetenschappers en romanciers zoals onder andere Simon Warner, Keith Still, Merijn de Boer, Martijn Knol, Gilles van der Loo en Sterre van Rossem. Music brings us together is een 'must-have', niet alleen voor festivalliefhebbers maar ook voor diegenen die houden van fotografie en graphic design. Het is niet alleen een tijdsdocument maar ook een schitterend vormgegeven visueel sociologisch verslag van een fotograferende muziekliefhebber óf van een muziekminnende fotograaf.

Peter Koudstaal
Koudstaal begeeft zich als fotograaf ongemerkt tussen de hunkerende feestmassa's en gaat op analytische manier wijze met zijn onderwerp om. Peter Koudstaal is niet alleen al zijn leven lang fotograaf, hij houdt zich al sinds zijn jeugd bezig met muziek. Eerst op de middelbare school, later als student toerend door Europa in zijn Volkswagen en met zijn vader's Zeiss Ikon camera op de achterbank. Toen Koudstaal voor het Fuji Rock Festival naar Japan ging, kwamen zijn twee liefdes op een bijzondere plek samen. Het vormde het startschot van een avontuur dat hem een aantal jaren in de greep hield en waarin hij in de wereld op zoek ging naar de essentie van het muziekfestival, haar bezoekers en de artiesten.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...