FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Agenda
Archief
11 maart

P.F. Thomése

P.F. Thomése
P.F. Thomése
Interview door Rob Waumans
Zondag 11 maart 2018 13:00 uur
Paagman vestiging Centrum
Toegang gratis, graag aanmelden
Zondag 11 maart 2018 is P.F. Thomése om 13:00 uur te gast bij Paagman vestiging Centrum, Lange Poten 41. Hij zal door Rob Waumans worden geïnterviewd naar aanleiding van zijn nieuwste boek Ik, J. Kessels. Aansluitend zal hij signeren.

Boekenweek
Van 10 tot en met 18 maart is het weer Boekenweek! Dit jaar is het thema ‘Natuur’. De dichtregel van Leo Vroman ‘en toch is alles wat we doen natuur’ is dit jaar het motto bij dit thema. Gezien de feiten van Griet Op de Beeck is dit jaar het Boekenweekgeschenk en Jan Terlouw heeft het Boekenweekessay van 2018 Natuurlijk geschreven.

Ik, J. Kessels
Het nieuwe boek van P.F. Thomése gaat over zijn favoriete personage en echt bestaande,  beste vriend J. Kessels. Over zijn vriend schreef hij in 2009 J. Kessels: The Novel, het verhaal van een bizarre roadtrip van P.F. Thomése en zijn vriend. Maar wat als je beste vriend ineens de verbinding verbreekt en doet alsof je nooit hebt bestaan? Thomése overkomt het waarmee hij niet alleen zijn soulmate verliest, maar ook zijn favoriete personage kwijt is. Hij besluit nooit meer aan letter aan J. Kessels te wijden, maar dit boek laat wel zien dat dit niet gelukt is. Ik, J. Kessels vertelt het ware verhaal.

P.F. Thomése
P.F. Thomése (1958) is in elk genre dat hij beoefent een taalvirtuoos en dit maakt hem dan ook een van de veelzijdigste schrijvers dat ons taalgebied kent. Hij is niet alleen romancier, maar ook essayist, polemist, verhalenverteller, ironicus en scherp cultuurcriticus. Zijn werk is al in meer dan twintig talen vertaald en veelvuldig genomineerd en bekroond. Zo ontving hij de AKO Literatuurprijs voor zijn roman De weldoener (2011)  en in 2012 de Bob den Uyl-prijs voor Grillroom Jeruzalem.

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...