FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
18 oktober

Piet Gispen

Piet Gispen
Piet Gispen
boekpresentatie en signeren
Woensdag 18 oktober 2017 19:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden
Woensdagavond 18 oktober presenteert Piet Gispen om 19:00 uur zijn boek bij Paagman vestiging Fred, Frederik Hendriklaan 217. Naar aanleiding van zijn boek Den Haag zoals het nu is vertelt hij over het boek en aansluitend zal hij signeren.  

Den Haag
Den Haag zoals het nu is presenteert het mooie en historische Den Haag zoals dat vandaag de dag te zien en te bezoeken is, in ieder seizoen. Piet Gispen heeft niet gestreefd naar een volledig overzicht, maar wel wil hij de stad laten zien zoals hij deze dagelijks tijdens wandelingen of fietstochten ontmoet. Hoewel hij de nadruk legt op het oude centrum, maakt hij ook graag uitstappen naar Scheveningen, de duinen en andere plekken, zodat duidelijk wordt wat Den Haag zo’n aantrekkelijke stad maakt om te wonen en te bezoeken.
Dit boek is in de eerste plaats een fotoboek, maar het royale formaat van de uitgave biedt een uitgekiende mogelijkheid om de foto’s te voorzien van beknopte beschrijvingen van de talrijke plekken, zodat de stad en zijn rijke geschiedenis tot leven komen. Met 160 bladzijden en maar liefst 250 foto’s is Den Haag zoals het nu is een heerlijk boek om in te kijken, te bladeren en interessante en leuke wetenswaardigheden op te doen.

Piet Gispen
Piet Gispen werkt als autonoom fotograaf en ontwerper in Den Haag. De kern van zijn werk draait om de mens en diens omgeving in de breedste zin. Onder zijn specialismen vallen onder andere portretfotografie, documentaires, interieur- en architectuurfotografie, maar ook stillevens en productfotografie. Van meet af aan heeft hij zich toegelegd op hoogwaardige digitale fotografie en beeldbewerking.
 


 

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...