FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Bent u op zoek naar een nieuw lievelingsboek? Elke eerste vrijdag van de maand tippen onze boekverkopers de meest opvallende, veelbelovende of mooie boeken en kiezen één boek dat de titel Boek van de Maand verdient. In de Paagman Tipt Boeken Podcast nemen wij u mee achter de schermen en kletsen wij u bij over onze keuzes. Iedere maand in uw favoriete podcast-app! Hieronder ziet u welke boeken wij in deze afleveringen hebben besproken. Heeft u een suggestie, een vraag of een compliment (altijd leuk!), stuur dan een mailtje naar podcast@paagman.nl.

Podcast special: Paagman Tipt... Boekenweek van Jongeren!

Van 17 t/m 26 september 2021 is het de Boekenweek van Jongeren! Daarom gaan Britt en Sasha het in deze special even niet hebben over Boek van de Maand, maar over YA-literatuur. Dit doen ze samen met collega en kinderboekenexpert Roos! Tijdens de Boekenweek van Jongeren kun je de gratis geschenkbundel 3PAK ophalen bij Paagman. Dit jaar geschreven door Khalid Boudou, Aimée de Jongh en Splinter Chabot. Vanaf vrijdag 17 september 17:00 uur te beluisteren in jouw favoriete podcast-app.

Podcast special: Paagman Tipt... Kinderboekenweek!

Van 6 t/m 17 oktober 2021 vieren we de Kinderboekenweek! Daarom hebben Britt en Sasha weer een special voor jou in petto en schuift kinderboekenbaas Nelleke aan! Tijdens de Kinderboekenweek krijg je bij besteding vanaf €12,50 het Kinderboekenweekgeschenk Tiril en de toverdrank (Bette Westera) cadeau. Vanaf woensdag 6 oktober te beluisteren in iedere podcast-app!

Gehoord als Podcast bij Paagman.nl

43 ARTIKELEN
Hide filter Auteur
Meer Minder
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Merk
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Hide filter Serie
Meer Minder
Hide filter Taal
Meer Minder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...