FRED (Den Haag): Online 24/7 geopend
CENTRUM (Den Haag): Online 24/7 geopend
DELFT: Online 24/7 geopend
MALL: Online 24/7 geopend
Bent u op zoek naar een nieuw lievelingsboek? Elke eerste vrijdag van de maand tippen onze boekverkopers de meest opvallende, veelbelovende of mooie boeken en kiezen één boek dat de titel Boek van de Maand verdient. In de Paagman Tipt Boeken Podcast nemen wij u mee achter de schermen en kletsen wij u bij over onze keuzes. Iedere maand in uw favoriete podcast-app!

In de eerste aflevering van de Paagman Tipt Boeken Podcast nemen Sasha, Britt en Eveline u mee achter de schermen en kletsen wij u bij over onze favorieten. Want wat houdt het Boek van de maand precies in? Hoe gaan we te werk? En welke boeken zijn ons het meest bijgebleven?

In de tweede aflevering van de Paagman Tipt Boeken Podcast maken Sasha, Britt en Eveline ons Boek van de maand maart bekend en vertellen wij welke boeken we nog meer hebben gelezen.

In de nieuwste aflevering van de Paagman Tipt Boeken Podcast babbelen Sasha en Britt met Sophie over het Boek van de maand april en de andere gelezen boeken.

Hieronder ziet u welke boeken wij in deze afleveringen hebben besproken. Heeft u een suggestie, een vraag of een compliment (altijd leuk!), stuur dan een mailtje naar podcast@paagman.nl.

Gehoord als Podcast bij Paagman.nl

18 ARTIKELEN
Hide filter Auteur
Meer Minder
Hide filter Editie
Meer Minder
Hide filter Uitgave
Meer Minder
Hide filter Prijs in €
Hide filter Taal
Meer Minder
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...