FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Agenda
Archief
7 september - Fred (Den Haag)

Post en Wienbelt

Post en Wienbelt
Willem Post en Ton Wienbelt
Boekpresentatie
Maandag 7 september 2020 19:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
RESERVEREN IS NIET MEER MOGELIJK

Op maandag 7 september zijn Willem Post en Ton Wienbelt om 19:00 uur te gast om hun nieuwe boek Vergeten verhalen bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) te presenteren. Schrijfster Yvonne Keuls zal aanwezig zijn en ook spreken. Aansluitend zullen zij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan hier uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!

Vergeten verhalen
Wie vanuit de lucht inzoomt op Den Haag ziet een stad waar nog veel herinnert aan de Tweede Wereldoorlog. De bunkers in de duinen. De houten kruizen op de Waalsdorpervlakte. En de Atlantikwall die als een grote Duitse verdedigingslinie tegen een mogelijke invasie vanuit zee werd aangelegd. Als een open wond in onze stad. Nog steeds is die brede, ‘lege gordel’ dwars door de stad zichtbaar.
Natuurlijk zijn er ook de vele monumenten zoals het Haags Herdenkingsmonument op het Carnegieplein vlakbij het Vredespaleis. Maar achter die plekken en monumenten schuilen de verhalen. Vele verhalen. Nog wonen er duizenden mensen in onze stad die de oorlog hebben meegemaakt. In dit boek treft u hun herinneringen aan. Ze kunnen het ons nog zelf vertellen. Maar de Hagenaars uit de oorlogsgeneratie ‘vertellen’ ook door middel van oude papieren en andere spullen die op zolders opduiken als zij bijvoorbeeld naar een verzorgingshuis vertrekken en hun oude huis moeten achterlaten. Hun herinneringen in dit boek worden doorgegeven aan jongeren.

Tip: geniet voor het evenement van een avondmaaltijd in ons Kicking Horse Café. Iedere doordeweekse avond tussen 17:00 - 20:00 uur kunt u genieten van een heerlijke warme maaltijd voor slechts €14,50. Bekijk hier het wisselende weekmenu! 

Lees meer Lees minder
Agenda
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...