FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
Archief
5 oktober - Delft

Milja Praagman & Gideon Samson

Milja Praagman & Gideon Samson
Milja Praagman en Gideon Samson
Voorleestheater
Zaterdag 5 oktober 2019 15:00 uur
Paagman vestiging Delft
Leeftijdsindicatie: vanaf 2 jaar
Toegang gratis, graag aanmelden

Op zaterdag 5 oktober komen Gouden Griffel winnaar Gideon Samson en tekenaar MIlja Praagman om 15:00 uur naar Paagman, vestiging Delft (Choorstraat 1) voor een voorleestheater. Zij zullen vertellen over van het prentenboek Ik wil een paard, en aansluitend signeren. Uiteraard zal Gideon Samson ook zijn bekroonde Zeb. signeren!

Ik wil een paard? Ik wil een verhaal! Het is echt waar: Gideon en Milja gaan samen met de groep een verhaal maken. Met woorden én tekeningen! Eerst vertellen ze hoe ze op het idee van Ik wil een paard kwamen. Van paperclip naar fiets naar zeilboot naar helikopter… En dan verzinnen ze samen met de groep steeds een stukje van een nieuw verhaal. Gideon schrijft het op en Milja gaat er live bij tekenen. Kunnen de kinderen al raden wat het is wat zij tekent? In het begin lijkt dat misschien nog wel zo, maar hoe langer Milja doortekent, hoe gekker het wordt… Op het einde van het bezoek krijgt iedereen iets mee naar huis waarmee je kunt ruilen tot in het oneindige!

Ik wil een paard
Morgen gaat Bobbie voor het eerst op de fiets naar school. Maar Bobbie wil geen fiets, ze wil een paard. Er zit niets anders op dan ruilen. De fiets wordt een brommer, de brommer een auto, de auto een zeilboot en de zeilboot een helikopter. Van ruilen komt huilen? Niet altijd… Ik wil een paard is een vrolijk en maf prentenboek over heel graag iets willen en ruilen tot in het oneindige. Met Ik wil een paard hebben Zilveren Griffel-winnaar Gideon Samson en Zilveren Penseel-winnares Milja Praagman voor het eerst hun krachten gebundeld. Een samenwerking tussen twee meesters in hun vak. 

Kinderboekenweek 2019: Reis mee!
Wat is het snelste voertuig ter wereld? Een straaljager? Een raket? Welnee, een boek! Want als je leest, dan reis je – flits! – in een paar seconden naar een andere wereld. De Kinderboekenweek (2 t/m 13 oktober 2019), die voor de 65ste keer wordt georganiseerd, gaat over boeken waarin vliegtuigen, treinen, tractors, fietsen, auto’s en andere voertuigen een grote rol spelen. Tijdens de Kinderboekenweek kan je je laten vervoeren, want dat is precies waar het deze 10 dagen over gaat. Van 2 tot en met 13 oktober staan de winkels van Paagman vol met boeken waarin vervoer en reizen een rol spelen. En we organiseren allemaal hartstikke leuke activiteiten. Dus kom maar langs! Zie hier het volledige programma.
Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...