FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
10 december - Fred (Den Haag)

Present Shoppingnight

Present Shoppingnight
Present Shoppingnight
Exclusief voor Paagman Privilege Pashouders
Zaterdag 10 december 2022 18:00-20:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)

Vergeet niet je Paagman Privilege-pas mee te nemen!

Op zaterdag 10 december organiseert Paagman de Present Shoppingnight van 18:00 tot 20:00 uur: een exclusieve avond met auteursbezoeken, bijzondere acties én een goedgevulde goodiebag ter ere van onze najaarsglossy Present. Wij nodigen je van harte uit om die avond langs te komen bij Paagman Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag) om feestdageninkopen te shoppen en inspiratie op te doen.

Present Shoppingnight
Om onze Paagman Privilegeklanten extra goed te kunnen assisteren bij de feestdageninkopen organiseren we op zaterdag 10 december de Present Shoppingnight. Wij openen deze avond de winkel aan de Frederik Hendriklaan exclusief voor onze beste klanten. Zo kun je op een rustig moment winkelen en tegelijkertijd genieten van extra acties en unieke signeersessies. Wij laten je sowieso niet met lege handen naar huis gaan! De nieuwe Present van Paagman ligt uiteraard voor jou klaar om af te halen en speciaal voor de Shoppingnight hebben wij een goedgevulde goodiebag samengesteld.

Programma en acties (doorlopend van 18:00 tot 20:00 uur)
- Jimmy Nelson geeft mini-colleges over zijn bijzondere fotoprojecten
- Jeroen Windmeijer signeert zijn thrillers
- Thomas Olde Heuvelt signeert
- Frank Bloem vertelt over Geur. De vergeten sensatie
- laat jouw Leuchtturm-notitieboek bedrukken!
- 20% korting op alle agenda's
- find your English favourites: 3 = 2 op ons Engelstalige assortiment
- geniet van een drankje in ons Kicking Horse Café
- lekker opwarmen met gratis glühwein
- bij vertrek een goodiebag*
De avond zal muzikaal omlijst worden door Barnyard Tea

Present van Paagman #6
Present is een moment voor jezelf; een cadeautje van Paagman. Dit jaar is alweer de zesde uitgave van onze feestdagenglossy Present van Paagman verschenen. De zesde editie van de najaarsglossy van Paagman begint met een groot dubbelinterview met Youp van 't Hek en Marije Tolman over kerstklassieker Flappie. En verder lees je in deze uitgave alles over #Booktok, columns van onder meer Kluun, Maurits Chabot en Dido Michielsen en talloze andere interviews en verhalen van onder meer Arthur Japin, Ilja Gort & Fik Meijer, Jimmy Nelson, Jochem Myjer en vele anderen. Bovendien vind je er meer dan 254 inspirerende cadeautips voor de feestdagen. Heerlijk magazine om door te bladeren of weg te lezen!

Dit 148 pagina's tellende magazine is exclusief voor jou als Paagman Privilege-lid gemaakt en ontvang je van Paagman cadeau. De nieuwe Present van Paagman ligt voor je klaar om af te halen in onze winkels!

*op=op, enkel op vertoon van Paagman Privilege-pas

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Present shoppingnight
*
*
*
*
*
*
U kunt de Present shoppingnight bijwonen wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege Programma (inloggen vereist, mogelijk vanaf level silver).
Lees de voorwaarden
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...