FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur

Zet uw Privilege pas op uw smartphone

De Paagman Privilege pas kunt u nu ook eenvoudig opslaan op uw smartphone met behulp van de handige Stocard app. Stocard is de ideale oplossing voor een veel te volle portemonnee. Zo heb je altijd de juiste klantenkaart en Paagman Privilege pas bij de hand!

Hoe werkt het?
Installeer de Stocard app op uw smartphone.
Kies Paagman uit de lijst met winkels en scan uw privilegepas... klaar!

Paagman Privilege programma: Privileges die u verdient

Vraag de pas aan en profiteer net als vele vaste klanten van Paagman van uiteenlopende voordelen, zoals korting op aankopen en verlenging van de teruggavetermijn van aankopen.

Deelnemen

Als u al een account heeft op paagman.nl, neemt u automatisch deel aan het Paagman Privilege programma. Dat betekent dat we uw online aankoophistorie bijhouden. Bij besteding vanaf € 50 (excl. BTW) over een periode van 12 maanden profiteert u direct al van de voordelen die het programma te bieden heeft.
Bekijk alle voordelen van de Paagman Privilege levels.

Om ook voor uw winkelaankopen te kunnen profiteren van de voordelen van het Paagman Privilege programma, kunt u gebruik maken van de Paagman Privilege pas.

Deelname aan het Paagman Privilege programma is kosteloos. U kunt zich hier aanmelden

Gegarandeerde zitplaats bij evenementen

Paagman organiseert met regelmaat diverse evenementen en optredens door auteurs en artiesten. Deze evenementen zijn openbaar en gratis toegankelijk voor iedereen.

Speciaal voor onze Paagman Privilege programma deelnemers, bieden we de mogelijkheid om aanspraak te maken op een gegarandeerde zitplaats tijdens deze evenementen.

Hoe werkt het?
1. De gegarandeerde zitplaats is exclusief beschikbaar voor Paagman Privilege deelnemers met minimaal level Silver.
2. Door in te loggen op paagman.nl, ziet u direct welk level u heeft en meldt u zich aan voor het evenementen waar u bij aanwezig wilt zijn.
3. Indien voor een bepaald evenement gegarandeerde zitplaatsen worden aangeboden, staat dit expliciet vermeld.
4. Na verwerking van uw aanmelding, ontvangt u een bevestiging per e-mail waarin uw gegarandeerde zitplaats expliciet wordt bevestigd.
5. Tot 10 minuten voor aanvang van het evenement houden we uw zitplaats beschikbaar en begeleiden onze medewerkers uw. Daarna wordt uw zitplaats vrijgegeven en houden we deze niet langer voor u vast.

Daarnaast geldt het volgende:
• Het aantal gegarandeerde zitplaatsen is beperkt: reserveringen worden aangenomen en behandeld op volgorde van aanmelding.
• Uw zitplaats is pas gereserveerd wanneer dit als zodanig aan u is bevestigd  door Paagman per e-mail of sms.
• Maximaal 4 zitplaatsen per Paagman Privilege deelnemer.

Paagman Privilege pas

U ontvangt de Paagman Privilege pas kosteloos in de winkels van Paagman. Met behulp van deze pas met barcode kunnen uw winkelaankopen worden geregistreerd en ontvangt u kortingen op veel winkelaankopen.

Bij het verstrekken van de Paagman Privilege pas wordt deze gekoppeld aan uw account. Hiermee kunnen wij u optimaal voordeel bieden, zowel in onze winkels als online!

De Paagman Privilege pas is een extra service van Paagman, maar is natuurlijk niet verplicht; uw vrijheid staat voorop. Heeft u al een Paagman Privilege pas, maar is deze nog niet gekoppeld aan uw account op paagman.nl? Neem dan contact met ons op zodat we uw account alsnog aan uw pas kunnen koppelen.

Paagman Privilege levels

Het Paagman Privilege programma kent verschillende levels: Bronze, Silver, Gold en Pink.
Naar aanleiding van uw geregistreerde bestedingen over de afgelopen 12 maanden wordt uw level bepaald.
Via uw accountpagina op paagman.nl kunt u precies zien welk level u heeft.
Elk level in het Paagman Privilege programma biedt aantrekkelijke voordelen:

Op vertoon van uw Paagman Privilege pas ontvangt u 10% korting op al uw bestellingen in ons Kicking Horse Café aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Ongeacht uw level.

 

Bronze
Minimale jaarbesteding van € 50 excl. BTW
• Maximaal 5% korting op online aankopen
• Tijdelijke introductie-actie: Maximaal 5% korting op winkelaankopen
• Teruggave termijn van aankopen* van 60 in plaats van 30 dagen
• Ruilen zonder bon*

 

Silver
Minimale jaarbesteding van € 100 excl. BTW
• Maximaal 10% korting op online aankopen
• Maximaal 5% korting op aankopen in de winkels van Paagman
• Teruggave termijn van aankopen* van 60 in plaats van 30 dagen
• Ruilen zonder bon*
• Gegarandeerde zitplaats bij evenementen**

 

Gold
Minimale jaarbesteding van € 500 excl. BTW
• Maximaal 15% korting op online aankopen
• Maximaal 10% korting op aankopen in de winkels van Paagman
• Teruggave termijn van aankopen* van 60 in plaats van 30 dagen
• Ruilen zonder bon*
• Gegarandeerde zitplaats bij evenementen**

 

Pink
Minimale jaarbesteding van € 2.000 excl. BTW
• Maximaal 20% korting op online aankopen
• Maximaal 15% korting op aankopen in de winkels van Paagman
• Teruggave termijn van aankopen* van 60 in plaats van 30 dagen
• Ruilen zonder bon*
• Gegarandeerde zitplaats bij evenementen**
• Gratis verzending op al uw bestellingen (leveringsadres binnen Nederland)


* om te profiteren van uw teruggave termijn van 60 dagen en ruilen zonder bon, dient de betreffende aankoop binnen het Paagman Privilege programma te hebben plaatsgevonden en geregistreerd staan in de systemen van Paagman.
** op basis van beschikbaarheid en bij reservering vooraf

Kortingen

De kortingen zoals bij de verschillende privilegelevels staan aangegeven, betreffen maximale kortingen. De daadwerkelijke korting die u ontvangt varieert per productgroep en is mede afhankelijk van de wijze waarop u uw aankoop doet. Bovendien geldt (o.a. vanuit wettelijke regelgeving) onder meer het volgende:

• U ontvangt geen korting op ebooks, ereaders, postzegels en postproducten; de aanschaf van deze producten telt wel mee in de kortingsopbouw,
• U ontvangt geen korting op Nederlandstalige boeken, cadeaukaarten en waardebonnen

Welke maximale korting kunt u ontvangen op welke producten met het Paagman Privilege programma?

    Nota bene:
    1. De maximale korting die u ontvangt is afhankelijk van uw level
    2. Uitgezonderd cartridges en kopieerpapier; hiervoor gelden netto prijzen
    3. Dit overzicht is indicatief,  betreft voorbeelden en is niet uitputtend; in aanvulling ontvangt u op nog vele andere producten en productgroepen kortingen. U kunt uw level en uw privilege prijzen raadplegen in onze winkels of in uw account op paagman.nl

App

Het Paagman Privilege programma werkt samen met Readr: de landelijke klantenkaart van de Nederlandse boekhandel. Binnenkort kunt u de Readr App downloaden en daarmee de Paagman Privilege pas ook digitaal op uw smartphone bewaren. De Readr App kunt u tevens raadplegen voor uw Paagman Privilege level. Daarnaast biedt de Readr App nog enkele andere aantrekkelijke voordelen.

Belangrijke informatie:
De Readr App is op dit moment nog niet beschikbaar. Op onze website en via de nieuwsbrief zullen wij de exacte datum waarop de app beschikbaar komt later bekend maken.
Indien u deelneemt aan het Paagman Privilege programma, ontvangt u van Paagman automatisch een uitnodiging om de Readr App te downloaden. Voor de correcte werking van de app en optimale opbouw van uw privilege voordelen is het belangrijk dat u de app installeert vanuit de link in de uitnodiging die Paagman u stuurt. Heeft u de Readr App zelf geïnstalleerd vanuit bijvoorbeeld de App store of Google Play? Installeer de app dan opnieuw vanuit de uitnodigingslink of laat bij uw eerstvolgende bezoek aan een van onze winkels uw app aan uw account bij Paagman koppelen.

Privacy

Raadpleeg hier het volledige privacy statement van Paagman.

Paagman werkt voor de uitvoering van het Paagman Privilege programma samen met Readr, een landelijk initiatief voor een klantenkaartsysteem in de Nederlandse boekhandels. Uitsluitend persoonsgegevens die van belang zijn voor de correcte werking van de hierbij behorende website en app worden met Readr gedeeld. Wanneer u deelneemt aan het Paagman Privilege programma en daarbij de Paagman privilege-pas in gebruik neemt, verklaart u zich akkoord met het delen van deze gegevens.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...