FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur

Profiteer jij al van de voordelen van het Paagman Privilege-lidmaatschap? Als Paagman Privilege-lid krijg je gelijk een heel aantal voordelen en bouw je gratis jouw eigen voordeelpakket op. Zo spaar je bij iedere aankoop voor korting op o.a. kantoorartikelen, knuffels en speelgoed, muziek en Engelstalig. Meld je hier gratis aan! 

Bij Paagman willen we het dagelijkse leven van onze klanten makkelijker en leuker maken. Door te verrassen, inspireren en verwonderen. Profiteer met het Paagman Privilege-lidmaatschap net als vele trouwe klanten van Paagman van uiteenlopende voordelen. We zetten de belangrijkste vier voordelen op een rij:

1. Met de Paagman Privilege-pas bouw je gratis jouw eigen voordeelpakket op:

• Bij iedere aankoop spaar je voor korting op o.a. kantoorartikelen, knuffels en speelgoed, muziek en Engelstalig.
• Zelfs op je dagelijkse krantje kan je met de pas korting krijgen!
• Hoe meer je koopt, hoe hoger je level. Laat dus altijd je pas scannen bij een aankoop.

2. Minder stress als lid van het Paagman Privilege-lidmaatschap:

• Je hoeft nooit meer je bon te bewaren.
• Je kan tot 60 dagen retourneren.
• Je hebt de Paagman Privilege-pas altijd bij de hand met de Stocard-app

3. Dagjes uit worden goedkoper met de Paagman Privilege-pas:

• Je krijgt altijd 10% korting in onze horeca.
• Je kan met korting naar boek-gerelateerde voorstellingen in het theater
• en de bioscoop!

4. Allerlei extra’s bij Paagman speciaal voor jou!

• Je zit op de eerste rang bij evenementen
• De najaarsglossy Present bomvol inspiratie wordt voor jou gemaakt
• Exclusieve shoppingnights en kortingsacties

Bouw jouw voordeel op:

Het Paagman Privilege-lidmaatschap kent verschillende levels: Bronze, Silver, Gold en Pink. Naar aanleiding van jouw geregistreerde bestedingen over de afgelopen 12 maanden wordt jouw level bepaald. Via jouw accountpagina op Paagman.nl kun je precies zien welk level je hebt. Elk level in het Paagman Privilege programma biedt aantrekkelijke voordelen. Lees meer over de kortingen die Paagman biedt en de gegarandeerde zitplaats vanaf level Silver!

Hoe word je lid?

Deelname aan het Paagman Privilege-lidmaatschap is gratis en eenvoudig. In de winkel én online. Om Paagman Privilege-lid te worden maak je een account aan op onze website of vraag je de Privilege Pas aan in een van onze winkels. Heb je al een account op Paagman.nl? Dan krijg je het Paagman Privilege-lidmaatschap er gratis bij. Om ook met jouw winkelaankopen te kunnen profiteren van de voordelen van het Paagman Privilege-lidmaatschap kun je in de winkels gratis een Paagman Privilege-pas aanvragen. Heb je al een Paagman Privilege-pas, maar is deze nog niet gekoppeld aan jouw account op Paagman.nl? Neem dan contact met ons op zodat we jouw account alsnog aan jouw pas kunnen koppelen.

Bouw áltijd voordeel op!

Wanneer je een account op Paagman.nl hebt en/of in het bezit bent van een Paagman Privilege-pas profiteer je gelijk van een aantal voordelen. Als Paagman Privilege-lid profiteer je gelijk van een aantal voordelen. Zo ontvang je áltijd 10% korting in onze horeca. Hoe hoger het level van jouw Paagman Privilege, hoe meer voordeel je ontvangt. In jouw account op paagman.nl kun je zien wel level je hebt. Elk level in het Paagman Privilege-programma biedt aantrekkelijke voordelen.
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...