FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur

Als Paagman Privilege-lid bouw je gratis jouw eigen voordeelpakket op. Profiteer net als vele vaste klanten van Paagman van uiteenlopende voordelen, zoals korting op aankopen en verlenging van de teruggavetermijn van aankopen. Meld je hier gratis aan! 

Bij Paagman willen we het dagelijkse leven van onze klanten makkelijker en leuker maken. Door te verrassen, inspireren en verwonderen. Profiteer met het Paagman Privilege-lidmaatschap net als vele trouwe klanten van Paagman van uiteenlopende voordelen, zoals korting op aankopen en verlenging van de teruggavetermijn van aankopen. De Paagman Privilege-pas is voor iedere klant van Paagman interessant, want je bouwt gratis jouw eigen voordeelpakket op. In de winkel én online.

Bouw jouw voordeel op:

Hoe word je lid?
Deelname aan het Paagman Privilege-lidmaatschap is gratis en eenvoudig. In de winkel én online. Om Paagman Privilege-lid te worden maak je een account aan op onze website of vraag je de Privilege Pas aan in een van onze winkels. Heb je al een account op Paagman.nl? Dan krijg je het Paagman Privilege-lidmaatschap er gratis bij. Om ook met jouw winkelaankopen te kunnen profiteren van de voordelen van het Paagman Privilege-lidmaatschap kun je in de winkels gratis een Paagman Privilege-pas aanvragen. Heb je al een Paagman Privilege-pas, maar is deze nog niet gekoppeld aan jouw account op Paagman.nl? Neem dan contact met ons op zodat we jouw account alsnog aan jouw pas kunnen koppelen.

Bouw áltijd voordeel op!
Wanneer je een account op Paagman.nl hebt en/of in het bezit bent van een Paagman Privilege-pas profiteer je gelijk van een aantal voordelen. Als Paagman Privilege-lid profiteer je gelijk van een aantal voordelen. Zo ontvang je áltijd 10% korting in onze horeca. Hoe hoger het level van jouw Paagman Privilege, hoe meer voordeel je ontvangt. In jouw account op paagman.nl kun je zien wel level je hebt. Elk level in het Paagman Privilege-programma biedt aantrekkelijke voordelen.

Elk level een eigen voordeelpakket
Het Paagman Privilege-lidmaatschap verschillende levels: Bronze, Silver, Gold en Pink. Naar aanleiding van jouw geregistreerde bestedingen over de afgelopen 12 maanden wordt jouw level bepaald. Via jouw accountpagina op Paagman.nl kun je precies zien welk level je hebt. Elk level in het Paagman Privilege programma biedt aantrekkelijke voordelen. Lees meer over de kortingen die Paagman biedt en de gegarandeerde zitplaats vanaf level Silver!

Paagman Privilege-pas vergeten?

Heb je onlangs iets gekocht in één van onze winkels, maar kon toen jouw Paagman Privilege-pas niet worden gekoppeld? Geef dit aan bij de kassamedewerker, zodat hij of zij een speciale kassabon kan uitdraaien met een 'pas vergeten' code. Zo kun je achteraf eenvoudig zelf jouw aankopen online aan je Paagman Privilege-pas toevoegen. Koppel mijn aankopen aan mijn Paagman Privilege-pas!

Zet jouw pas op je smartphone

Wil jij geen overvolle portemonnee maar wel een Paagman Privilege-lidmaatschap? De Paagman Privilege-pas kun je eenvoudig opslaan op je smartphone met behulp van de handige Stocard-app. Zo heb je altijd je Paagman Privilege-pas bij de hand! Installeer de Stocard-app op je smartphone en kies Paagman uit de lijst met winkels en scan jouw privilegepas... Klaar!

Met korting naar het theater?

Een toneelbewerking van je favoriete roman in Theater aan het Spui, dampende poëzie in de Koninklijke Schouwburg of een literaire zondagmiddag in Zaal 3. Op vertoon van jouw Paagman Privilege-pas kun je met 10% korting naar geselecteerde voorstellingen en programma’s  van Het Nationale Theater die allemaal iets met boeken te maken hebben!

Howdy! Welkom in het Kicking Horse Café

Bij Paagman brengen we het bijzondere binnen handbereik. Zo delen we in het Kicking Horse Café ons avontuur al twintig jaar met jou, helemaal vanuit de Canadese Rocky Mountains tot achter de Haagse duinen. Huisgemaakte lekkernijen, build-your-own tosti's en ruime keuze salades, soepen en subs. Ons Kicking Horse Café is 7 dagen in de week geopend voor ontbijt, koffie, lunch en de middagborrel.
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...