FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
  1. Home
  2. > Boeken
  3. > Studieboeken
  4. > Recht

Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens / 2016 - Sducommentaar

T.F.M. Hooghiemstra
€ 107,26
Extra voordeel
paperback
Niet leverbaar
Informeer naar een alternatief
Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens / 2016 - Sducommentaar
T.F.M. Hooghiemstra

Omschrijving

Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens is een uitgave waarin de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie
en literatuur. De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met persoonsgegevens in aanraking komen. Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen
waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.
Lees meer Lees minder
0 Beoordelingen
Toon alle beoordelingen
Productinformatie
  • ISBN: 9789012398084
  • Auteur: T.F.M. Hooghiemstra
  • Serie: Sducommentaar
  • Uitgave: Sdu Uitgevers
  • Jaar van uitgave: 2016
  • Taal: Nederlands
  • Bladzijden: 610
  • Afm.: 150 x 212 x 25 mm
  • Gewicht: 585 gr
  • Artikelnummer: 56411690
Lees meer Lees minder
€ 107,26
Extra voordeel
  • Aantal Prijs per stuk
  • 1 - 9 € 107,26
  • 10 - 29 € 101,90
  • 30 + € 96,53
paperback
Niet leverbaar
Informeer naar een alternatief
Tevens beschikbaar
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...