FRED (Den Haag): Open tot 18:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 18:00 uur
Archief
14 oktober - vestiging CENTRUM

Project Prep

Project Prep
Project Prep
Vertellen en workshop
Woensdag 14 oktober 14:00 uur
Leeftijdsindicatie: vanaf 10 jaar
Paagman vestiging CENTRUM: Lange Poten 41
Toegang gratis, graag aanmelden

Woensdag 14 oktober zijn kinderboekenschrijfster Niki Smit bekend van de populaire 100%-serie en technologie-ondernemer Janneke Niessen om 14:00 uur te gast bij Paagman vestiging Centrum (Lange Poten 41).  Naar aanleiding van hun booming meidenboek Project Prep zullen zij tijdens een preppy workshop alles vertellen over modeblogs, vloggers, mode-apps en webshops!  

Tijdens de workshop laten ze je zien waarom de combi van mode & technologie een hit is.  Ook geven ze je tien gouden tips om net als hoofdpersoon Isabel jouw  eigen tech-bedrijf te starten. Alle deelnemers krijgen een preppy tasje. Natuurlijk is er ook alle tijd om je boek te laten signeren en kun je met hen op de foto! Go Girls!

Project Prep
Project Prep is HET boek voor preppy girls over mode, technologie, New York en L.O.V.E! De dertienjarige Isabel snapt niets van kleren. Het is voor haar een groot raadsel hoe ze goed gekleed naar de brugklas moet. Gelukkig is haar beste vriendin Kate wel een modegenie. Ze zouden een appje van Kate moeten maken, denkt Isabel. Isabel leert zelf coden en ontwikkelt haar eigen mode app: Project Prep. Hello Technology! Als haar app in de App Store wordt aangeboden, lijkt de weg tot succes geopend. Maar ondernemen en technologie blijken niet altijd even makkelijk. Op een forum krijgt Isabel hulp van Tyler uit New York. Dreigt ze verliefd te worden op een supernerd?

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...