FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
7 augustus - Gouda

Paagman tussen de boeken

Paagman tussen de boeken
Paagman tussen de boeken leest:
Je bent prachtig
Woensdag 7 augustus 2024 19:30 uur
Paagman vestiging Gouda
Toegang: €3,- incl. consumptie

Op woensdag 7 augustus organiseert Noaemi Horbach om 19:30 uur een nieuwe leesclub Paagman tussen de boeken. De leesclub gaat over het boek Je bent prachtig van Ann Napolitano.

Je bent prachtig
Wanneer de introverte William Waters trouwt met de bruisende Julia Padavano, wordt hij als vanzelf opgenomen in haar chaotische, liefdevolle familie. Het is alsof de wereld om hem heen ineens verlicht wordt. Julia en haar drie zussen zijn onafscheidelijk: Sylvie, de dromer van de familie, is het gelukkigst met haar neus in een boek; Cecelia is een vrijgevochten kunstenaar; en Emeline zorgt geduldig voor hen allemaal.

Maar dan komt de duisternis uit Williams verleden naar boven, die niet alleen Julia's zorgvuldig uitgedachte plannen voor hun toekomst in gevaar brengt, maar ook de onwrikbare toewijding van de zussen aan elkaar. Het resultaat is een catastrofale familiebreuk die hun leven voor generaties verandert.

Kan liefde een gebroken mens heel maken? Dat is de simpele maar doordringende vraag die centraal staat in deze bejubelde familieroman – een hommage aan Louisa May Alcotts klassieker Little Women.

Over de auteur
Ann Napolitano is een Amerikaanse auteur. Ze publiceerde twee romans en werkt voor het literaire magazine One Story. Lieve Edward is haar internationale doorbraakroman. Dat werd een bestseller en is verfilmd als tv-serie. Haar familieroman Je bent prachtig is de nummer 1-romanbestseller uit Amerika in 2023. Ze woont in Brooklyn, New York.

Aanmelden 
Deelname aan de leesclub kost € 3,-, incl de koffie/thee.

Wat is Paagman tussen de boeken?
Er zijn meerdere leesclubs in Gouda. Maar de leesclub Paagman tussen de boeken is anders dan andere. Vind je het leuk om op regelmatige basis met een groep op een doordeweekse avond een boek te bespreken in de inspirerende omgeving van de boekhandel, maar heb je niet altijd tijd om aanwezig te zijn? Lees dan verder….

Hoe gaat Paagman tussen de boeken in zijn werk?
Onder leiding van Noaemi Horbach
In onze winkel in Gouda organiseren we elke zes weken voor twee verschillende doelgroepen leesclubs: Paagman tussen de boeken en Paagman tussen de YA-boeken. Wil jij de gezelligheid van een leesclub, maar niet de vaste verplichtingen? Dan is de literatuur-leesclub voor alle leeftijden Paagman tussen de boeken wel iets voor jou.
- Deelname aan de leesclub kost € 3,-, incl de koffie/thee.
- Elke 6 weken bespreken we een recent verschenen roman. De leesclub vindt meestal op een dinsdag- of woensdagavond plaats.
- Als er een nieuwe titel en datum is gekozen, sturen we een nieuwsbrief met een uitnodiging om deel te nemen.
- Vind je het een leuke titel en heb je plaats in je agenda? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op onze website. Je krijgt altijd een bevestiging of je mee kan doen.
- Het verschilt per leesclub hoeveel plekken we beschikbaar hebben. Dit varieert van 20 tot 50 plekken.
- Zorg ervoor dat je het boek voor de bespreking hebt gelezen. Je kunt de boeken bestellen via onze webshop, of kom gezellig langs in de winkel!

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Paagman tussen de boeken
*
*
*
*
*
Deelname aan de leesclub kost € 3,- incl de koffie/thee.
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...