FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 18:00 uur
Archief
17 augustus - Gouda

Paagman tussen de YA-boeken

Paagman tussen de YA-boeken
Paagman tussen de YA-boeken leest:
Legendes & Lattes
Zaterdag 17 augustus 2024 19:00 uur
Paagman vestiging Gouda
Toegang: €3,- incl. consumptie

Op zaterdag 17 augustus organiseert Imen el Idrissi om 19:00 uur weer een nieuwe leesclub Paagman tussen de YA-boeken. De leesclub gaat over het boek Legendes & Lattes van Travis Baldree.

Legendes & Lattes
De avontuurlijke ork Viv is toe aan iets nieuws. Na een leven als huurling vol gevechten en bloedvergieten, besluit ze haar zwaard in te ruilen voor een koffiebar in een klein dorpje. Maar dat is een flinke uitdaging... Rivalen proberen haar plannen te dwarsbomen en dan is er ook nog het kleine detail dat niemand in het dorp ooit van koffie heeft gehoord. Gelukkig staat Viv er niet alleen voor. Met nieuwe vrienden, vertrouwen en geluk lijkt haar niets meer in de weg te staan. Of is ze zelf haar grootste vijand?

Over de auteur
Travis Baldree is een Amerikaanse auteur, inspreker van audioboeken en ontwerper van videogames. Hij is vooral bekend van de videogame Torchlight, voor het inspreken van de audioboeken van de Cradle-serie van Will Wight, en voor zijn roman Legends & Lattes, die de Astounding Award voor Beste Nieuwe Schrijver won.

Hoe gaat Paagman tussen de YA-boeken in zijn werk?
Onder leiding van Imen el Idrissi
In onze winkel in Gouda organiseren we elke zes weken voor twee verschillende doelgroepen leesclubs: Paagman tussen de boeken en Paagman tussen de YA-boeken. Wil jij de gezelligheid van een leesclub, maar niet de vaste verplichtingen? Vind je het leuk om op regelmatige basis met een groep op een doordeweekse avond een boek te bespreken in de inspirerende omgeving van de boekhandel, maar heb je niet altijd tijd om aanwezig te zijn? Lees dan verder…
- Young Adult-leesclub voor alle leeftijden! Hoewel er voornamelijk Young Adult wordt gelezen, is iedereen tussen 15 en 115 jaar van harte welkom. Deelname aan de leesclub kost € 3,-, incl de koffie/thee.
- Elke 6 weken wordt er een Young Adult, New Adult of Fantasy-boek gelezen dat zowel in het Nederlands als in de originele taal te lezen is. In een enkel geval zal de originele taal Nederlands zijn. De leesclub vindt op zaterdagavond (starttijd 19:00 uur) plaats.
- Zodra bekend is welke titel het wordt en op welke datum de bespreking gaat plaatsvinden krijgt iedereen een nieuwsbrief met daarin een uitnodiging om deel te nemen.
- Vind je het een leuke titel en heb je plaats in je agenda? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op onze website. Je krijgt altijd van ons een bevestiging of je mee kan doen.
- We hebben per leesclub 10 plekken beschikbaar. In uitzonderlijke gevallen wordt, wanneer de belangstelling groter is dan 10 mensen, gekeken of er nog een tweede avond geregeld kan worden.
- Zorg ervoor dat je het boek voor de bespreking hebt gelezen. Je kunt de boeken bestellen via onze webshop, of kom gezellig langs in de winkel!

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...