FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 19:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur

Vertragingen door upgrade logistiek systeem

Als gevolg van de upgrade van het warehousemanagementsysteem bij onze logistieke partner Quantore kan uw bestelling van kantoorartikelen vertraagd worden uitgeleverd. Een opeenstapeling van kleine technische mankementen en bugs in de software, zorgt er voor dat het orderverzamelproces sinds maandag 21 januari niet goed verloopt. Hierdoor zijn wij helaas niet in staat orders binnen 24 uur uit te leveren.

Met man en macht is er afgelopen weekend doorgewerkt om achterstanden zo veel mogelijk weg te werken. Maar  dit heeft helaas nog niet tot het gewenste resultaat en de gewenste performance geleid. Quantore verwacht de cruciale problemen op korte termijn op te kunnen lossen, zodat we weer naar een 24-uurs levering kunnen gaan zoals u van ons gewend bent. Tot die tijd doen we er alles aan de orders zo snel en compleet mogelijk de deur uit te krijgen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Helaas kunnen wij weinig invloed op het proces uitoefenen. Dit betekent dat wij geplaatste bestellingen die vertraagd zijn helaas niet tegen kunnen houden of anderszins beïnvloeden. Indien u iets met spoed nodig hebt, kunnen wij wel kijken of we deze producten in een van onze vestigingen op voorraad hebben. Gelieve hiervoor te bellen naar 088-3383838, zodat wij kunnen kijken of we op die manier met spoed kunnen leveren.

Onze excuses voor het onstane ongemak. Wij houden u via onderstaande updates vanuit Quantore dagelijks op de hoogte van de laatste status.

UPDATE donderdag 14 februari 09:25 uur
Gisteren zijn alle orders van dinsdag 12 februari en alle orders van woensdag 13 februari verwerkt en aan de vervoerder meegeven. Quantore heeft nagenoeg alle achterstanden in het gehele proces weggewerkt, waarmee we weer dicht bij een 24-uurslevering zijn.

UPDATE woensdag 13 februari 10:15 uur
Vandaag verwerkt Quantore het restant van de orders van dinsdag 12 februari en beginnen ze aan de orders van vandaag. Vanaf deze week garandeert Quantore een 48-uurs levering. In de meeste gevallen zullen orders al binnen 24 uur in huis zijn.

UPDATE dinsdag 12 februari 16:00 uur
Gisteren heeft Quantore het grootste deel van de orders van maandag 11 februari verwerkt en bij de vervoerder aangeboden. Omdat er een fors hoger aantal orders geplaatst was dan verwacht, hebben ze, wegens het bereiken van de maximale capaciteit, niet alle orders kunnen verwerken. Hier gaan ze vandaag verder mee. Ze zetten deze week grote stappen in het wegwerken van de achterstand en verwachten begin volgende week weer een 24-uurslevering te kunnen hanteren.

Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...