FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 21:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
GOUDA: Open tot 21:00 uur
Archief
1 mei - Mall of the Netherlands

Quinn en Aaron

Quinn en Aaron
Quinn en Aaron
Meet & greet en signeren
Woensdag 1 mei 2024 12:00 uur
Paagman vestiging Mall of the Netherlands
Toegang gratis, graag aanmelden

Wauw! Quinn en Aaron komen naar de Mall of the Netherlands! Op woensdag 1 mei zijn Quinn en Aaron om 12:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Mall (Mall of the Netherlands, Leidschendam) voor een meet & greet en om hun boek Quinn en Aaron - Offline te signeren.

Aanmelden
De meet & greet met Quinn en Aaron is gratis toegankelijk. Wel vragen wij om je aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kun je aansluiten in de rij om Quinn en Aaron te ontmoeten en jouw boek te laten signeren. Heb je je aangemeld maar kun je toch niet komen? Laat het dan svp weten via een mail aan [email protected].

Quinn en Aaron
Quinn en Aaron zijn dé bekendste Nederlandse tweeling op YouTube, TikTok en Instagram. Met hun grappige filmpjes vermaken ze hun kijkers elke week opnieuw. Daarvoor vliegen ze altijd de hele familie in: papa, mama en zelfs oma - niks is te gek! Naast hun succes op sociale media, zijn ze ook te zien in de Nederlandse bioscopen. Eerder schitterden ze in o.a. De Club van Sinterklaas: de Gestrande Stoomboot en De Oneindige Slijmfilm.

Quinn en Aaron - Offline
Hey, hoi! Wij zijn Quinn en Aaron. Vandaag houden wij een nieuwe challenge, namelijk... POEF...! O nee, het internet doet het niet meer! Er is een landelijke storing en het is onbekend hoe lang het gaat duren. Wat nu? Zonder internet kunnen Quinn en Aaron geen nieuwe video's maken, maar nog belangrijker: ook geen huiswerk. En ze móéten een voldoende halen voor hun biologieproefwerk. Anders moeten ze stoppen met hun videokanaal, want zoals papa altijd zegt: school gaat voor. Dan krijgen ze een mysterieus bericht van oma. Als Quinn en Aaron bij haar langsgaan, blijkt dat ze is verdwenen! Quinn en Aaron zetten alles op alles om oma te vinden en beleven een grappig en spannend avontuur - helemaal offline!

Lees meer Lees minder
Aanmelden voor Quinn en Aaron
*
*
*
*
*
*
Geef in het aanmeldformulier aan hoeveel kinderen en hoeveel volwassenen het evenement zullen bijwonen
 
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...