FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:30 uur
DELFT: Open tot 19:00 uur
Archief
7 oktober

Racoon

Racoon
Racoon Live bij Velvet
Zaterdag 7 oktober 2017 13:00 uur
Paagman vestiging Fred
Toegang gratis, graag aanmelden

Wegens het grote belangstelling kunnen wij helaas geen aanmeldingen meer aannemen. Zaterdag 7 oktober brengt Racoon een bezoek aan Velvet in Paagman vestiging Fred ter ere van hun nieuwe album. Om 13:00 uur presenteert Racoon hun nieuwe cd en spelen ze een akoestische set.

Het nieuwe album Look Ahead And See The Distance’ is vanaf 6 oktober verkrijgbaar. Het album is een verhaal geworden van twaalf songs.  Vijf ervan, waaronder ‘Bring It On’ en ‘Motherfather’, brachten ze eerder dit jaar al uit op de digitale EP ‘Look Ahead’. Daar komen nu nog eens zeven pareltjes bij. Racoons nieuwe single ‘Almost Made It’ is al te streamen of te downloaden via jouw favoriete kanalen.

De albumtitel is ontstaan door een ingeving van bassist Stefan de Kroon. Doe je oogjes maar eens open, want het einde is nabij. Dat klinkt heel erg zwaar, maar wat dat einde dan precies is, weet niemand", legt Van der Weide uit aan het ANP. "Er komt iets op ons afgedenderd, volgens mij voelen we het allemaal, maar niemand weet het te benoemen."

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...