FRED (Den Haag): Open tot 21:00 uur
CENTRUM (Den Haag): Open tot 18:00 uur
DELFT: Open tot 18:00 uur
MALL: Open tot 20:00 uur
Archief
1 februari - Fred (Den Haag)

Ramsey Nasr

Ramsey Nasr
Ramsey Nasr
Interview door Jean-Pierre Geelen
Dinsdag 1 februari 2022 14:00 uur
Paagman vestiging Fred (Den Haag)
Toegang gratis, aanmelden niet meer mogelijk

Op dinsdag 1 februari is Ramsey Nasr om 14:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred (Frederik Hendriklaan 217, Den Haag). Hij zal naar aanleiding van de Poëzieweek over het poëziegeschenk en zijn boek Nasr Compacter geïnterviewd worden door Jean-Pierre Geelen. Aansluitend zal hij signeren. Lees hier onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen bij evenementen.

Aanmelden geplaceerde evenementen
Het interview met Ramsey Nasr is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Om geplaceerde evenementen bij te wonen, vragen wij u om uw coronatoegangsbewijs te laten zien. Als u in de winkel komt voor een evenement, dan scannen we op de locatie van het evenement uw CoronaCheck app voordat u plaats kunt nemen.

Voor dit evenement zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan hier uw persoonlijk gesigneerde exemplaar!

Nasr Compacter
Sinds hij zijn entree maakte in de letteren wordt de poëzie van Ramsey Nasr geprezen om haar muzikaliteit, engagement, scherpte en humor. In Nasr Compacter brengt de auteur het beste uit ruim twintig jaar dichterschap bijeen. Voor deze verzamelbundel maakte hij een selectie uit 27 gedichten & Geen lied (2000), Onhandig bloesemend (2004), Onze-lieve-vrouwe- zeppelin (2006) en Mi have een droom; alle vaderlandse gedichten (2013). Van de ontroerende klaagzang ‘Geen lied’ tot het virtuoze en vernieuwende ‘Mi have een droom’ (‘wullah, poetry poet, let mi takki you 1 ding’) is Nasr Compacter driehonderd pagina’s tintelende taal en politieke betrokkenheid. Even vurig als intiem, even verontwaardigd als liefdevol: deze bundeling is een bijzondere kennismaking of een waardevol weerzien met een groot dichter en denker.

Poëzieweek 27 jan t/m 2 feb
Bij besteding van €12,50 aan poëzie ontvangt u het pöeziegeschenk Wij waren onder de betovering cadeau. Het Poëziegeschenk is dit jaar geschreven door Ramsey Nasr! Het thema van de Poëzieweek 2022 is Natuur en heeft als motto deze woorden van Nasr: ‘bloesemingen en overvloed’.

Een gesigneerd exemplaar bestellen
Kunt u het evenement niet bijwonen? Bestel dan een persoonlijk gesigneerd exemplaar! Hier ziet u het actuele aanbod van titels die u kunt laten signeren, voorzien van een persoonlijke opdracht.

Hoe bestelt u een gesigneerd exemplaar?
* Plaats het gewenste boek in uw winkelmand en doorloop de stappen om uw bestelling te plaatsen.
* Kies uw voorkeur voor ophalen in een van onze winkels of voor bezorgen.
* Vink de keuzemogelijkheid om uw boek te laten signeren aan
* Voer desgewenst uw tekst voor een geschreven opdracht in

Doordat het boek speciaal voor u gesigneerd wordt, kan het boek pas na 1 februari uitgeleverd worden. Ramsey Nasr zal het boek op die datum signeren en u haalt het boek dan op een later moment - wanneer het u uitkomt - op bij Paagman, of u laat het boek desgewenst thuisbezorgen. Wel vragen wij u daarbij te letten op enkele spelregels en voorwaarden.

Lees meer Lees minder
Archief
Even geduld AUB ...
Laden even geduld aub ...